Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Κωστούλας: «Κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του κόσμου μας»

Για το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, αφού ο Παναιτωλικός βρίσκεται πλέον μια... ανάσα από τη άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα (θέλει μια νίκη στα δύο τελευταία ματς για να την εξασφαλίσει και μαθηματικά), μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Κωστούλας, στον «Sentra».

 Είπε συγκεκριμένα: «Είχαμε τον στόχο της ανόδου εξαρχής. Τον είχαμε και πέρυσι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Φέτος, όμως, φάνηκε από τον πρώτο γύρο ότι είμαστε κοντά και κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να την εξασφαλίσουμε. Μετά από πολλά χρόνια και με πολύ κόπο καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο των οπαδών μας. Έχουν περάσει 34 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Παναιτωλικός ήταν στη μεγάλη κατηγορία. Υπάρχει μεγάλη όρεξη και πάθος από τον κόσμο του Αγρινίου να δει την ομάδα να παίζει με μεγάλες ομάδες του κέντρου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γήπεδο της ομάδας, λέγοντας: «Έχουμε μικρό γήπεδο, δυστυχώς, αλλά το γεμίζουν μέχρι και στις μάντρες. Το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει 5.200 θεατές. Με τη δίψα και το πάθος που έχει ο κόσμος, πιστεύουμε πως την επόμενη χρονιά θα καταφέρουμε να το έχουμε γεμάτο. Ήδη φέτος έχουμε ένα μέσο όρο που περνάει τις 3.500, οπότε πιστεύω πως του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερα».

Αναφερόμενος στον σχεδιασμό ενόψει της συμμετοχής του Παναιτωλικού στη Σούπερ Λίγκα σχολίασε: «Μεταγραφές θα πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε, για να ενισχύσουμε την ομάδα, αν και έχουμε έναν κορμό που πιστεύουμε πως θα ανταποκριθεί αρκετά ικανοποιητικά στη μεγάλη κατηγορία. Θα χρειαστούν, όμως, συμπληρώματα. Ήδη βλέπουμε και συζητάμε με παίκτες. Αυτό που έχουμε ως αρχικό σκοπό και θέλουμε να το καταφέρουμε κάποια στιγμή είναι να βγάζουμε και δικά μας παιδιά. Έχουμε βγάλει ήδη τέσσερα, τα οποία επάξια μπορούν να συνεχίσουν να είναι δίπλα στην ομάδα. Θα στρέψουμε κατά μεγάλο βαθμό την προσοχή μας για να έχουμε Έλληνες παίκτες. Θέλω να υπάρχει πλειοψηφία Ελλήνων παικτών στο ρόστερ και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Στο τέλος συμπλήρωσε: «Στόχος μας στη Σούπερ Λίγκα είναι η παραμονή και, αν είναι δυνατόν, και η εύκολη. Είναι δύσκολο και για εμάς είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Σίγουρα η απειρία του πρωτάρη θα μας δυσκολέψει σε πολλά πράγματα, αλλά νομίζω πως έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε. Θα συνεχίσουμε να προχωράμε με τον Μπάμπη Τεννέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: