Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

«Χειρότερο και από μπου...λο»

Με συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα sportaction gr  ο πρώην διαιτητής, Σωτήρης Βοριάς, αναφέρθηκε στην εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου με αφορμή τα επεισόδια στον τελικό χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις.

«Δεν συμφωνώ με τον κύριο Δώνη που είπε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μπουρδέλο. Τα μπουρδέλα έχουν οργάνωση, έχουν κανόνες λειτουργίας, στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τίποτα. Διαφθορά, σήψη και μπόχα. Είναι χειρότερο και από μπουρδέλο» επεσήμανε με αφορμή τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (30/4).

Επίσης, συμπλήρωσε: «Αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ ήταν ντροπή. Αίσχος. Αντί να διακοπεί οριστικά το ματς από τον κ. Κάκο σφυρίχτηκε η λήξη του πριν καν ολοκληρωθούν  οι καθυστερήσεις! Και από τη μεριά του ο κ. Πιλάβιος σαν μη συμβαίνει τίποτα παρέδωσε το τρόπαιο στην ΑΕΚ. Αυτά που συνέβησαν δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω. Στην Ισπανία επιβάλλονται τιμωρίες, στην Ιταλία το ίδιο, στην Αγγλία. Μόνο εδώ υπάρχει πλήρης ατιμωρησία. Είμαστε χειρότερα και απ’ την Ουγκάντα».

Ερωτηθείς για την υπόθεση με τις κασέτες και την εισήγηση του αθλητικού δικαστή, Ανδρέα Φάκου, για παραγραφή της, δήλωσε: «Αυτή η απόφαση που πάρθηκε σήμερα ήταν αρνητική εξέλιξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ είχα πει στον κ. Φάκο ότι πρέπει να λάβει υπόψη του όχι την ημερομηνία τέλεσης των όσων καταγγέλθηκαν αλλά την ημερομηνία κατά την οποία έλαβε γνώση. Δεν με άκουσε. Συνεχίζω και παραμένω αισιόδοξος. Ο αθλητικός δικαστής έκλεισε την υπόθεση όμως έχω την ελπίδα πως τα ποινικά δικαστήρια θα αποδώσουν δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: