Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αγγελόπουλος: «Δικαίως σκέφτεται ο πρόεδρος να αποχωρήσει»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Revolution» μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος, για όλα αυτά τα έκτροπα και τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν από τους οπαδούς της ΑΕΚ στον τελικό και πως τα έζησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αγγελόπουλος τόνισε: «Σίγουρα δεν μπορείς να είσαι καλά με όλα αυτά που ζήσαμε μέσα στο γήπεδο. Ο τηλεοπτικός φακός αυτά που έδειξε δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα. Είναι πολλά κομμάτια που δεν βγήκαν στον αέρα από τα video που είδαμε, όμως πληροφορήθηκα ότι καταστράφηκαν και κάποιες κάμερες και για αυτό υπάρχει μία δικαιολογία, αφού οι συνθήκες ήταν αντίξοες».
Ο Γιάννης Αγγελόπουλος είπε και για τον πρόεδρο Γιώργο Σπανό που είναι αρκετά απογοητευμένος: «Ο πρόεδρος είναι πολύ απογοητευμένος και ήταν για αυτόν η συμμετοχή στον τελικό ήταν όνειρο ζωής. Είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και περίμενε μία τέτοια στιγμή όλα αυτά τα χρόνια. Ούτε οι παίκτες, ούτε εμείς αλλά ούτε και πρόεδρος δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει γίνει, όχι επειδή δεν κατακτήσαμε το κύπελλο, αλλά επειδή δεν μπορέσαμε ούτε καν να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες οπαδούς μας που βρέθηκαν στο γήπεδο για να βοηθήσουν την ομάδα.
Εμείς αναγκαζόμασταν να είμαστε μέσα στο γήπεδο για να προστατέψουμε τους φιλάθλους μας, αλλά πολύ περισσότερο ήμασταν στην θύρα 23 που ήταν μία οικογενειακή θύρα και μπήκαμε σε αυτή την διαδικασία να προστατέψουμε τον κόσμο εκεί, γιατί η αστυνομία απείχε, μιας και 15 μέτρα πιο μακριά ήταν θύρα που ήταν οπαδοί της ΑΕΚ και πετούσαν συνέχεια καπνογόνα και προσπαθούσαμε να προστατέψουμε τον κόσμο. Δικαίως σκέφτεται ο πρόεδρος να αποχωρήσει».
«Ήταν εκαντοντάδες αυτοί που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, όχι για να πανηγυρίσοπυν αλλά διέσχισαν την απέναντι πλευρά και ανέβηκαν στην εξέδρα και πετούσαν φωτοβολίδες. Δεν ήταν τρόπος σίγουρα αυτός για να πανηγυρίσεις. Υπήρχε μία ατμόσφαιρα που έπρεπε ή να το πάρει η ΑΕΚ το κύπελλο ή κανείς και είχαν επηρεαστεί άπαντες από αυτή την ατμόσφαιρα. Υπήρχαν ελληπέστατα μέτρα, ενώ επηρεάστηκε και το διαιτητικό τρίο.
Δεν είναι δυνατόν να χτυπάνε οι παίκτες μας πλάγιο ή κόρνερ και να υπάρχουν 500 άτομα της ΑΕΚ και να προσπαθούν να τους πιάσουν από την φανέλα. Δεν γίνονται σε καμία άλλη χώρα αυτά. Υπήγχε μεγάλη πίεση προς το διαιτητικό τρίο, τους παίκτες της ομάδας μας, αλλά για να μην αδικήσω κιόλας και προς τους παίκτες της ΑΕΚ. Αν ισοφαρίζαμε δηλάδη καταλαβαίνετε όλοι τι θα γινόταν μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: