Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

The Zombies live στο Gagarin 205!! και Θεσσαλονικη στο Block 33

Το θρυλικό συγκρότημα των Zombies που σηματοδότησε την British Invasion εποχή μαζί με τους Beatles, Kinks, Herman Hermits, Rolling Stones κ.α, κατακτώντας τις Η.Π.Α αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο με τα super hits έρχεται στην Ελλάδα .

Οι  πέντε Zombies έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο αξέχαστες συναυλίες: Στις 6 Μάιου στην Αθήνα (Gagarin 205) στις και 7 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη (Block 33).

Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 1961 και στα μέσα του 1964 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single “She’s Not There”, το οποίο έγινε το εισιτήριο τους για τις ΗΠΑ, αφού η πρώτη φορά που το τραγούδι μεταδώθηκε στον αέρα ήταν από το ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης, WINS.

Έτσι, οι Zombies περιόδευσαν στην Αμερική, ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησαν αρκετά singles τα οποία αγαπήθηκαν τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη και αργότερα εξέδωσαν τα τραγούδια τους σε LPs.

Την Παρασκευη 6 Μαϊου στην Αθήνα και στο Gagarin 205 και το Σαββατο 7 Μαϊου στο Block 33, στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να τους απολαύσουμε LIVE σε ενα best of set list της 50χρονης καριερας τους!

Πληροφοριες :
Προπωληση εισιτηριων :
Περιορισμενα εισιτηρια : 20 ευρω (zombies2011.eventbrite.com)
Προπωληση : 25 ευρω
Ταμειο : 30 ευρω
Σημεια προπωλησης : Ticket House / Metropolis / Public
support act : down & out

Zombies Time of the season 

Δεν υπάρχουν σχόλια: