Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Όλα δείχνουν Superleague...!!

Αισιόδοξα μηνύματα έφτασαν στον Πανιώνιο. Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ κατέθεσε τα δικαιολογητικά που χρειαζόταν στην δευτεροβάθμια επιτροπή και όπως όλα δείχνουν, ο «Ιστορικός» θα παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Την Τρίτη η οριστική απόφαση.

Ο Πανιώνιος εμφανίστηκε πανέτοιμος στα γραφεία της ΕΠΟ. Είχε εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ στον χώρο βρέθηκαν ο Σίτο Ριέρα και οι δικηγόροι του Μπόσκο Μπάλαμπαν, προκειμένου να στηριχθεί κατάλληλα η έφεση των κυανέρυθρων.

Το γεγονός, πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης "καθάρισε" μέσα σε 45 λεπτά, την στιγμή που ο Ηρακλής "ταλαιπωρήθηκε" τέσσερις ώρες, είναι καλό σημάδι για τον Πανιώνιο. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στο στρατόπεδο του Πανιωνίου, κάτι το οποίο φάνηκε και στο πρόσωπο του Γεράσιμου Βεντούρη κατά την αποχώρηση του από τα γραφεία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η τελική απόφαση θα βγει την Τρίτη, ενώ στον Πανιώνιο αναφέρουν πως το όλο θέμα ανακινήθηκε από "τρίτους" και όχι από την ΕΠΟ.

«Στην Superleague του χρόνου»

Μετά το τέλος της εκδίκασης ο δικηγόρος της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Πέτρος Καϊμακάμης, τόνισε : «Προσκομίσαμε αδιάσειστα στοιχεία που δείχνουν πως η πρώτη απόφαση ήταν λάθος. Είμαστε σίγουροι πως θα αλλάξει και θα παίζουμε στην Σούπερ Λίγκα και την επόμενη σεζόν».
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: