Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Σοκ για τέσσερις της Football League!!

ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Πανθρακικός και Διαγόρας δεν πήραν άδεια συμμετοχής στα πλέι οφ ανόδου της Football League. Οι ελπίδες τους μεταφέρονται στο Δευτεροβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης, όπου αναμένεται να προσφύγουν και από αυτούς μόνο ο Πανθρακικός έχει κάποιες ελπίδες αφού απαιτούνται μόνο κάποια επιπλέον στοιχεία.

Μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα της Δόξας που έχει δηλώσει γήπεδο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις ενώ δεν διαθέτει προπονητήριο. Για τον ΟΦΗ θα πρέπει να γίνει θαύμα λόγω των πολλών οφειλών, ενώ ο Διαγόρας δεν φαίνεται να ασχολείται και δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στα πλέι οφ. Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα ανεβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα ενώ Λεβαδειακός, Τρίκαλα, Βέροια συμμετέχουν στα πλέι οφ ανόδου και αναζητείται η τέταρτη ομάδα!

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης (Π.Ο.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε, μετά την εκδίκαση υποθέσεων εννέα (αριθμός 9) ΠΑΕ της Football League σχετικά με την αδειοδότηση της περιόδου 2011-2012 για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Λεβαδειακός ΑΠΟ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

2.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Παναιτωλικός ΓΦΣ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 2.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

3.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

4.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

5.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας ΓΣ.

6.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Βέροια ΓΣ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 2.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

7.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Διαγόρας ΓΣ.

8.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Πανθρακικός ΑΠΣ.

9.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Τρίκαλα ΑΟ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 8.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: