Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Συνεχίζει να ενδιαφέρει ο Πιζάρο!!

Ο Πιζάρο είναι ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού και αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά γνωρίζουν πως με την απόκτηση του θα μπορούσαν ανεβάσουν επίπεδο το κέντρο τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα από την Ιταλία, έγιναν νέες επαφές με τον παίκτη. Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από διοικητικά στελέχη των «ερυθρόλευκων», με τα οποία επικοινώνησε το ΤhePlayer. Βέβαια, δεν αρνήθηκαν ότι ο παίκτης βρίσκεται πάντα μέσα στους παίκτες, οι οποίοι εξετάζονται και θα μπορούσαν να προσφέρουν στους πρωταθλητές Ελλάδος. «Όλοι ξέρουμε την αξία του Πιζάρο.

Σίγουρα είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάτι. Είναι μέσα στους παίκτες που εξετάζονται, αλλά ακόμη δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω», έλεγαν διοικητικές πηγές από τον Ολυμπιακό. Κάτι που δείχνει ότι στον Πειραιά ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή και περιμένουν να δουν αν και αυτός θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε ότι το να καταφέρεις να πείσεις τέτοιους παίκτες να έρθουν σε ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό, μόνο εύκολο δεν είναι, όσο μεγάλη ομάδα κι αν είσαι.

Ελληνοποιείται ο Χολέμπας

Στο τέλος του φτάνει το θέμα της ελληνοποίησης του Χοσέ Χολέμπας! Ο πατέρας του παίκτη φέρεται να έχει βάλει τις τελικές υπογραφές και ο Γερμανός  θα μπορεί να παίξει και στη Εθνική Ομάδα. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, εντός 2-3 εβδομάδων ο παίκτης θα έχει πάρει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο και πλέον θα λογίζεται ως γηγενής στη λίστα της ΟΥΕΦΑ.

Μην ξεχνάμε ότι ο Χοσέ Χολέμπας έχει πραγματικά ρίζες από την χώρα μας, καθώς ο πατέρας του είναι από τα Τρίκαλα και το επώνυμο του παππού του είναι Χολέβας και ο παίκτης μπορεί να το ξαναχρησιμοποιήσει. Εκτός όμως από την ελληνοποίηση του ο Χοσέ Χολέμπας περιμένει ένα ακόμη καλό για αυτόν τον Μαϊο. Αυτό δεν είναι άλλο από τον γάμο του με την αγαπημένη του Νταϊάνα Γιάγκερ, μόλις τελειώσεις τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: