Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Τάκης: «Θα είναι σκάνδαλο αν δεν πάρουμε την άδεια»

Δεν θα γίνει γνωστή σήμερα η απόφαση όσον αφορά στην αδειοδότηση για τον Ηρακλή, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες. Από πλευράς του προέδρου του «κυανόλευκου» συλλόγου, Γιάννη Τάκη, υπάρχει σιγουριά ότι ο Ηρακλής θα πάρει το πιστοποιητικό από την επιτροπή αδειοδοτήσεων, για να συμμετάσχει τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ αν γίνει κάτι διαφορετικό θα είναι σκάνδαλο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ηρακλή.
Ο Γιάννης Τάκης δήλωσε μετά το τέλος της εκδίκασης: «Η απόφαση θα βγει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και οι τέσσερις ώρες που εξελίχθηκε η διαδικασία επιβεβαίωσαν αυτά που λέγαμε ότι θα δουν πολύ διεξοδικά τη θέση του Ηρακλή. Παρουσιάσαμε με όλο το επιτελείο μας και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι υπέρ μας η απόφαση και από την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα σχέδια μας για την νέα χρονιά στην Σούπερ Λιγκ.
«Δεν προσκομίσαμε νέα έγγραφα, προσκομίσαμε νέες εξηγήσεις που τους δώσαμε να καταλάβουν κάποια πράγματα. Κάναμε γνωστή ποια είναι η θέση μας και δείξαμε μια μελέτη βιωσιμότητας η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η ΠΑΕ Ηρακλής είναι ένα βαρύ φορτίο, το οποίο φέτος κατάφερε να λειτουργήσει και να υπάρχει. Επιβεβαιώνει επίσης την σοβαρότητα μας. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που η θέση της είναι στην Super League. Θα είναι σκάνδαλο εάν δεν πάρουμε την άδεια. Από την αρχή είχαμε ζητήσει να παρουσιάσουμε διεξοδικά την θέση μας. Θα περιμένουμε την απάντηση πλέον. Ο κόσμος του Ηρακλή να είναι σίγουρος ότι έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: