Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο Μπερλουσκόνι θέλει γήπεδο με το όνομά του!

Με ένα νέο όνειρο… ξύπνησε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν και πρωθυπουργός της Ιταλίας δήλωσε πως θέλει το γήπεδο των «ροσονέρι» να φέρει το όνομά του, καθώς επί της δικής του θητείας η ομάδα του έχει κατακτήσει τα πάντα…
Ο Μπερλουσκόνι θέλει γήπεδο με το όνομά του!
Ο «καβαλιέρε» βρίσκεται στο προεδρικό θώκο της Μίλαν από το 1986 και επί των ημερών του έχει κατακτήσει 26 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Τσάμπιονς Λιγκ και επτά πρωταθλήματα, τα οποία σε μερικές εβδομάδες θα γίνουν οκτώ.
«Εάν κατακτήσουμε τον τίτλο, θα είναι το 27ο τρόπαιο που παίρνουμε όσον καιρό είμαι πρόεδρος της ομάδας. Ήδη με τους 26 τίτλους, η Μίλαν είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος του κόσμου κι εγώ ο πρόεδρος με τα περισσότερα τρόπαια. Πίσω από εμένα είναι ο Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Ρεάλ Μαδρίτης και οι Ισπανοί τον τίμησαν, δίνοντας το όνομα του στο στάδιο της ομάδας. Νομίζω ότι δικαιούμαι και εγώ να πάρει το στάδιο στο Μιλάνο το όνομά μου», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Rai Uno» ο Μπερλουσκόνι.
Πάντως, το αίτημα του «Καβαλιέρε» να μετονομαστεί το «Σαν Σίρο» σε «Σίλβιο Μπερλουσκόνι», θα είναι λίγο δύσκολο στην πραγματοποίηση του, καθώς φέρει το όνομα του Τζουζέπε Μεάτσα, ενός από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το ιταλικό ποδόσφαιρο, ενώ το γήπεδο χρησιμοποιεί ως έδρα και η «μισητή» αντίπαλος, Ίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: