Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

«Υπάρχουν διάλογοι και για το 6-0»

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη» αποκάλυψε πως υπάρχουν διάλογοι στην δικογραφία για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που αφορούν τόσο το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: 6-0 όσο και το ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου: 4-0.

«Υπάρχουν διάλογοι και για το 6-0»
Σε αυτή την πληροφορία συμφώνησε και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Κυριάκος Θωμαϊδης.

Διαβάστε τι ειπώθηκε από τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο που εργάζεται στο «ΒΗΜΑ»: «Υπάρχουν διάλογοι και για το ματς ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου. Όλα όμως είναι από το τηλέφωνο του κ. Μπέου. Αυτό παρακολουθείται».

Και συνεχίζει για το παιχνίδι Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Υπάρχει δικογραφία για αυτό το ματς και διάλογοι, αλλά δεν είναι στα απομαγνητοφωνημένα που έχουν βγει. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν κάποιοι επίμαχοι διάλογοι.

Είναι όμως θέμα έρευνας και πρέπει να βρεθούν τα σημεία των διαλόγων για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, για να πούμε τι ακριβώς λέγεται».

Και σημειώνει πως τα περισσότερα λέγονται όμως από τον Μπέο και σχολιάζει: «Μερικές φορές είναι υπερβολικός όμως όπως έχει φανεί στους μέχρι τώρα διαλόγους.

Ανακατεύει ανθρώπους μεταφέροντας αλλιώς τις συνομιλίες που έχει με κάθε άνθρωπο. Φαίνεται από τις συνομιλίες πως αλλιώς τα λέει στον έναν, αλλιώς στον άλλον…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: