Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

"Εγώ δεν παίζω ούτε Προπό"!

"Δεν έχω καμία σχέση με τα στοίχηματα και τον τζόγο. Ο Ψωμιάδης μου λέει τα νέα. Καφενειακές συζητήσεις. Με τον Μαρινάκη δεν τα χαλάσαμε στο ποδόσφαιρο". Τάδε έφη Νικόλας Πατέρας στη "Δίκη". Όλες οι δηλώσεις...
"Εγώ δεν παίζω ούτε Προπό"!
«Καταρχήν είχα πάει στο Λονδίνο για μία οικογενειακή υποχρέωση και γύρισα χθες, όχι σήμερα»,ανέφερε αρχικά ο Νίκος Πατέρας απαντώντας στις προ ημερών δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου πως το… έσκασε στην Αγγλία.

Στην συνέχεια σχολίασε τους διαλόγους του σκανδάλου: «Είναι προφανές από τους διαλόγους πως δεν έχω σχέση με τα στοιχήματα και τον τζόγο. Κάποιες από τις συνομιλίες που μου αποδίδονται αφορούν κάποιον άλλο. Δεν θέλω να το πω ποιο είναι, γιατί δεν ξέρω αν είναι πρόεδρος ή τεχνικός διευθυντής».

Για τις συνομιλίες του με τον Μάκη Ψωμιάδη: «Οι συζητήσεις με τον κ. Ψωμιάδη μου λέει τα νέα κάθε εβδομάδα. Ποια ομάδα, ποια έχασε. Καφενειακή συζήτηση. Δεν έχουνε να κάνουν με στοιχήματα και τέτοια πράγματα».

Και συνέχισε: «Επειδή αυτή τη στιγμή υπάρχει μία δικαστική έρευνα που τρέχει, καλό είναι να μην κάνω άλλο σχόλιο. Έχω εμπιστοσύνη στις αρχές, περιμένω τα αποτελέσματα».

Για τα όσα λέει σε έναν διάλογο με τον Μάκη Ψωμιάδη πως έχει στείλει λουλούδια στον Σοφοκλή Πιλάβιο: «Μου ζητάει ο κ. Ψωμιάδης την διεύθυνση και του την δίνω. Και του λέω πως του έχω στείλει λουλούδια με ένα φύλακα και την έχω. Θυμάμαι σε κάποια γιορτή, όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, πως του είχα στείλει λουλούδια. Είναι ξεκάθαρο στην συζήτηση πως μιλάμε για λουλούδια που του είχα στείλει σε κάποια γιορτή».

Για τον ξυλοδαρμό του Αμπάρκιολη που του «χρεώνουν» τόνισε: «Αυτή η έρευνα δεν έχει να κάνε με εμένα. Με στοιχήματα, με τον τζόγο έχει να κάνει. Από ό,τι διάβασα πριν από μήνες είχαν έρθει και κάποιοι αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ και καταθέσαν. Πρόκειται για έρευνα χρόνων».

Για τον Αχιλλέα Μπέο: «Με τον κ. Μπέο είχαμε μία διαμάχη σε ένα συμβούλιο της Λίγκας. Από τότε δεν ασχολούμαι με τις δηλώσεις του».

Για την έρευνα και γιατί δεν εμπλέκεται το όνομά του: «Ουδεμία σχέση έχω με την έρευνα, δεν με έχει καλέσει ποτέ η εισαγγελία να καταθέσω, ούτε ήξερα πως υπήρχε έρευνα».

Για την σχέση του με τον Μαρινάκη: «Δεν χάλασε η σχέση μου με τον Μαρινάκη από το ποδόσφαιρο. Μπήκαν πολύ καλοθελητές ανάμεσα και προσπάθησαν να χαλάσουν τη σχέση μεταξύ δύο προέδρων. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Μαρινάκη, τον εκτιμώ. Και αν ακούσατε και τις συνομιλίες, εγώ λέω στον Μάκη πως δεν έχει καμία σχέση..».

Και έκλεισε λέγοντας: «Δεν έχω καμία σχέση με τζόγο και στοιχηματικά που ψάχνει η έρευνα. Ποτέ δεν έπαιξα ούτε προπό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: