Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ρυθμιστής ο… Τσέζαρεκ για Φιγκερόα, στο Μπακού ο «Τσέσνα»

Σειρά συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστές που είναι προς την… έξοδο είχε η διοίκηση του Άρη, μετά το τέλος της πρώτης συνάντησης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οριόλ, Τόχα και Τσέζαρεκ είχαν επίσημη ενημέρωση της κατάστασης και των θέσεων του συλλόγου. Με τους Οριόλ, Τόχα βρίσκεται σημείο επαφής αρκεί να υπάρξουν ομάδες που θα τους αποκτήσουν και να αποχωρήσουν.

Ο Τσέζαρεκ άκουσε την πρόταση της διοίκησης για μείωση αποδοχών και επιφυλάχθηκε να απαντήσει. Εφόσον τελικά ο Κροάτης συνεχίσει με λιγότερα χρήματα από αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του, τότε θα ανοίξει για τα καλά ο δρόμος της απόκτησης του Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Την ίδια ώρα, ο Τσεσνάουσκις έχει πάρει άδεια και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, προκειμένου να συμφωνήσει και να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Θέμα τυπικό πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Κουλουχέρη, ενώ και ο Άραβίδης που ήταν παρών σήμερα ενημερώθηκε από τη διοίκηση ότι εξαιτίας της πορείας που είχε το θέμα των συνομιλιών στο χώρο του ποδοσφαίρου, προκαλείται το πρόωρο τέλος της συνεργασίας τους. 
Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Μενδρινό ο οποίος θα απολογηθεί την Τετάρτη.
The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: