Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Επίθεση Κανελλόπουλων στον Κούγια

Με κοινή τους ανακοίνωση οι αδελφοί Κανελλόπουλοι εξαπολύουν επίθεση προς τον Αλέξη Κούγια με αφορμή τις δηλώσεις που έχει κάνει σε Μέσα Ενημέρωσης από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο με τους «στημένους» αγώνες.

Σε αυτή κατηγορούν τον γνωστό ποινικολόγο και πρόεδρο της Παναχαϊκής για σκοπό κατασυκοφάντησης της οικογένειάς τους και την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Μάλιστα, αυτή καταλήγει καλώντας τους δημοσιογράφους να ρωτούν τον Αλέξη Κούγια να απαντά στα εξής ερωτήματα:

α) Ποιος ή ποιοι από εμάς, πότε και με ποίο τρόπο, μέσο ή γνωριμία, «διορίσαμε» οποιονδήποτε αθλητικό δικαστή και ποιον δικαστή συγκεκριμένα, και, επίσης, πότε και σε ποια περίπτωση επηρεάσαμε συγκεκριμένη απόφαση αθλητικού οργάνου, παρουσιάζοντας σε κάθε περίπτωση και τα αντίστοιχα αποδεικτικά στοιχεία, άλλως να μην επιτρέπεται σ' αυτόν οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση αναφορά στο πρόσωπό μας, διαφορετικά δε, θα θεωρήσουμε ότι υπάρχει ανοχή στις σε βάρος μας συκοφαντίες εκ μέρους του κ. Κούγια.

β) σε περίπτωση, που ο κ. Κούγιας ήθελε δηλώσει, ότι δεν εννοούσε κάποιον ή κάποιους από εμάς, να ερωτηθεί, γιατί μέχρι τώρα σε όλες τις δηλώσεις του απέδιδε τα ανωτέρω ψευδή γεγονότα, χωρίς καμία διάκριση, σε όλους τους αδελφούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: