Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Κοσμοσυρροή στην Τούμπα για την «πρώτη» του ΠΑΟΚ!!

Η εικόνα έξω από την Τούμπα θυμίζει ατμόσφαιρα επίσημου αγώνα! Η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς έχει προκαλέσει... πυρετό στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 10.000 φίλοι της ομάδας δίνουν το παρόν.

Λίγο πριν τις 18:00 ασφυκτικά γεμάτες ήταν οι θύρες 1,2,3, ενώ άνοιξε η πόρτα και για την θύρα 8 και για τη θύρα 4Α και υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 9.000 φίλοι του ΠΑΟΚ να περιμένουν την ομάδα. 

Ένα πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκλεψε την παράσταση και γράφει επί λέξη γράφει: «ΠΑΟΚ είσαι!!! 20.000 διαρκείας και ας μην αρχίσει το πρωτάθλημα ποτέ». Παρόντα και τα μέλη της διοίκησης, οι οποίοι έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο. Αυξημένη η κίνηση στην πώληση των διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αρκετοί φίλαθλοι συνδυάζουν την πρώτη προπόνηση με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα περίοδο και έχει δημιουργηθεί ουρά.

Ο Λάζλο Μπόλονι και ο βοηθός του, Χοακίμ Πρέτο, έφτασαν στο γήπεδο της Τούμπας. Αρχικά επισκέφθηκαν τα γραφεία, όπου βρισκόταν ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης και στη συνέχεια κατέβηκαν στα αποδυτήρια για την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα αποδυτήρια εμφανίστηκε οπερατέρ συνοδευόμενος από τον διευθύνοντα του PAOK web tv. Στο διαδικτυακό κανάλι του ΠΑΟΚ ξεκινούν τα δοκιμαστικά και η πρεμιέρα αναμένεται στα τέλη Ιουλίου.

Στις 18:25 έκανε την εμφάνισή της η ομάδα του ΠΑΟΚ και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Αρκετά καπνογόνα άναψαν και ακούστηκαν αρκετά συνθήματα. Οι παίκτες ανταπόδωσαν χαιρετώντας τον κόσμο, ενώ ο Μπόλονι δεν έκρυβε τη χαρά και το θαυμασμό του.
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: