Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

«Ακούγεται η φωνούλα του Μαρινάκη»

Τη σιωπή του έσπασε ύστερα από πολλά χρόνια ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Αργύρης Σαλιαρέλης, ο οποίος πιστεύει πως οι ενδείξεις για τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα γίνουν αποδείξεις.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στον FM100:

«Πρέπει απολογηθεί ο κ. Μαρινάκης. Του έγινε απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα. Υπάρχουν ενδείξεις και πιστεύω ότι θα γίνουν αποδείξεις. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να μην έχει πρόβλημα. Η φωνούλα του κ. Μαρινάκη ακούγεται. Στην εποχή μου ο Ολυμπιακός ήταν έντιμος σε κάθε επίπεδο. Τι έκανε ο Κοσκωτάς δεν θα το κρίνω εγώ.

Εγώ καταδικάστηκα ως ηθικός αυτουργός για υπόθαλψη εγκληματία. Χωρίς να υπάρχει αυτουργός καταδικάστηκα σε 16 χρόνια φυλακή. Στο τέλος δικαιώθηκα. Λέγανε ότι έκλεψα λεφτά στην υπόθεση Ντέταρι, έκλεψα από εδώ και από εκεί. Εγώ δεν έκλεψα τον Ολυμπιακό. Έκατσα δυόμισι χρόνια στη φυλακή για υπόθαλψη εγκληματία.

Προφανώς ο κ. Μαρινάκης δεν έχει βλάψει τον Ολυμπιακό. Αφού τον κατηγορούν όμως, προφανώς κάτι θα έχει κάνει. Αν αποδειχτεί ότι φταίει
σε κάτι, δεν πρέπει να την πληρώσει ο Ολυμπιακός. Επαγγελματίες πρόεδροι δεν πάνε από μια ομάδα στην άλλη από αγάπη. Έχουν κάποιο συμφέρον. Γίνεται να βάλουν λεφτά στην τσέπη».





Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: