Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μπενζεμά: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τη Ρεάλ»


Παρά τα δημοσιεύματα που τον έφερναν αρκετές φορές μακριά από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ο Καρίμ Μπενζεμά ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από μία μέτρια πρώτη χρονιά στη Μαδρίτη, δημοσιεύματα τον ήθελαν να φεύγει πέρυσι από την ομάδα, με τις Άρσεναλ και Γιουβέντους να παρακολουθούν από κοντά την περίπτωσή του.

Παρόλα αυτά, με δηλώσεις του στην AS, ο επιθετικός ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν θέλησε να πάρει μεταγραφή: «Ποτέ δεν φαντάστηκα να φεύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ποτέ δεν θα τα παρατήσω τις δύσκολες στιγμές.

Αυτή είναι μία από τις αρετές μου και η προσωπική μου φιλοσοφία. Ξέρω ότι κάποιες φορές δεν θα είναι όλα ρόδινα όταν αγωνίζεσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι κι αυτό μέρος του παιχνιδιού.

Η δεύτερη χρονιά μου στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν ξεκίνησε όπως ήλπιζα, αλλά τα πισωγυρίσματα με άλλαξαν προς το καλύτερο. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την απόδοσή μου τους τελευταίους μήνες. Θεωρώ ότι ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες».

Παράλληλα, έθεσε τους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν: «Το σημαντικότερο είναι να διασφαλίσω ότι θα είμαι σε κορυφαία φόρμα, ούτως ώστε να μπορέσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Ποτέ δεν λέω πόσα γκολ θέλω να πετύχω. Απλά θέλω να προκαλέσω αίσθηση και να πετύχω. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχω πολλά γκολ».


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: