Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Τι πραγματικά έδιωξε τους Αγγελόπουλους από το μπάσκετ!!

Το ποτήρι ξεχείλισε και δεν είναι μόνο η διαιτησία και οι φορείς που έδιωξαν τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο από τον Ολυμπιακό. Ο sportdog αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης, που είναι κυρίως οικονομικοί.
Τι πραγματικά έδιωξε τους Αγγελόπουλους από το μπάσκετ
Ηαδιαλλαξία των μανατζεραίων, των παικτών και των προπονητών να συζητήσουν σε νέες βάσεις τα οικονομικά ζητήματα, είναι το πραγματικό πρόβλημα και η ουσιαστική αιτία της απόφασής τους.
Πριν από λίγες ημέρες, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκαναν σειρά επαφών με τους ατζέντηδες των αθλητών και των προπονητών και τους εξήγησαν πως λόγω της κατάστασης που επικρατεί, πρέπει να αλλάξουν τα δεδομένα στα συμβόλαια. Ο Ολυμπιακός χρωστάει δόσεις τεσσάρων μηνών και οι διοικούντες ζήτησαν να γίνει ειδικός διακανονισμός, ώστε να πληρώσουν μόνο τους δύο και τα υπόλοιπα διαγραφούν κοινή συναινέσει. Άλλωστε σε όλη την Ευρώπη έγιναν μειώσειςκατά τη διάρκεια της σεζόν και μόνο στον Ολυμπιακό δεν έγινε κάτι ανάλογο.
"Σας δίνω τρεις μέρες διορία για να δώσετε όλα τα λεφτά στους πελάτες μου, αλλιώς θα σας καταγγείλω και θα πάρω τους παίκτες και θα φύγω", ήταν η απάντηση που πήρε από έναν εξ αυτών, τον Μίρζα Ραζνιάτοβιτς. Τον μάνατζερ του Σπανούλη και του Νίλσεν, αλλά και του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Κάτι ανάλογο είχαν πει και οι ατζέντηδες των υπολοίπων παικτών, που δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να συζητήσουν διακανονισμό.
Ο ευργετημένος Ραζνιάτοβιτς προχώρησε ακόμα περισσότερο. Άρχισε να διαρρέει σε όλη την Ευρώπη ότι πωλείται ο Βασίλης Σπανούλης, γι΄αυτό και βγήκαν την Κυριακή τα δημοσιεύματα στη λιθουανία. Προφανώς δεν το έγραψαν από το μυαλό τους, αλλά πληροφορήθηκαν αυτό που εντέχνως άρχισε να διαρρέεται.
Αυτό ήταν. Είχαν κι όλα τα άλλα οι Αγγελόπουλοι και αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το μπάσκετ. Έκαναν πάρα πολλούς πλούσιους, αλλά εισέπραξαν αχαριστία. Υπολόγιζαν ότι οι δικοί τους άνθρωποι θα τους στηρίξουν, αλλά ο ίδιος ο μάνατζερ που "επέβαλε"ο Ιβκοβιτς στον Ολυμπιακό, ο Ραζνιάτοβιτς, ήταν ο πρώτος που του επιτέθηκε. Ε, δεν ήθελαν και πολύ οι Αγγελόπουλοι. Σε δύσκολους καιρούς οικονομικά, ουδείς είχε την επιθυμία να αντιληφθεί τις διαφορές.
Τώρα δίχως αυτούς και -όπως φαίνεται-τους Γιαννακόπουλους, ας ψάξουν όλοι αυτοί να βρουν τα λεφτά που έπαιρναν στην Ελλάδα...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: