Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Προφυλακιστέος ο Τσακογιάννης που τα αρνήθηκε όλα!

Τον δρόμο για τις φυλακές του Κορυδαλλού πήρε ο Γιώργος Τσακογιάννης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στην οποία αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.
Προφυλακιστέος ο Τσακογιάννης που τα αρνήθηκε όλα!
«Δεν συμμετέχω σε καμία εγκληματική οργάνωση, δεν έχω δωροδοκήσει κανένα πρόσωπο για να αλλοιώσω το αποτέλεσμα αγώνα και βέβαια δεν έχω νομιμοποιήσει ποτέ έσοδα προερχόμενα από εγκληματικές δραστηριότητες. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας φερέγγυος και αξιόπιστος επιχειρηματίας, που έχω χόμπι το ελληνικό ποδόσφαιρο λόγο για τον οποίο αγόρασα τις μετοχές της ΠΑΕ Ηλιούπολης, και έχω δυστυχώς βρεθεί τώρα, χωρίς να φταίω, αναμεμειγμένος σε μια τόσο σοβαρή ποινική υπόθεση απλώς και μόνο λόγω των κοινωνικών επαφών μου με συγκεκριμένα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει ή απασχολούν τη Δικαιοσύνη» τονίζει στο υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή.
Mάλιστα, αμφισβήτησε το σύστημα ανίχνευσης ύποπτων αγώνων της UEFA«Δεν αποτελεί απόδειξη αλλοίωσης των αποτελεσμάτων των συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών αγώνων που πιθανολογούνται ως χειραγωγημένοι, αλλά απλώς ενδεικνυει μια στατιστική πιθανότητα ενδεχόμενης αλλοίωσης του».
Παράλληλα, στο υπόμνημα αναφέρεται στις τηλεφωνικές συνομιλίες του λέγοντας πως έχει παρεξηγηθεί και πως σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αποδεικτικό υλικό. Τις χαρακτηρίζει μάλιστα ως «συζητήσεις μεταξύ φανατισμένων ποδοσφαιρόφιλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: