Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μπέος – Μπάκος: «Να μείνει μεταξύ μας»

Νέος διάλογος ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρη Μπάκο με τον Αχιλλέα Μπέο, όπου ο πρώτος του λέει ότι η ομάδα του τα έκανε... σκατά και κινδυνεύει με υποβιβασμό!

Μπέος – Μπάκος: «Να μείνει μεταξύ μας»
Ο ιδιοκτήτης του Βόλου προσπαθεί να τον καθησυχάσει, λέγοντάς του πως θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει για να πάρει ο Αστέρας το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, που τελικά έληξε 1-0 υπέρ των Αρκάδων!

20-21.02.2011
ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Δημήτρη Μπάκο (Β΄) στον Αχιλλέα Μπέο (Α')

Β': Τι γίνεται ρε συ; Τι κάνουμε; Τα κάναμε σκατά, γ...!
Α': Δύσκολα Δημήτρη, δύσκολα. Εγώ θα κοιτάξω να σας βοηθήσω στο θέμα με τις Σέρρες, αλλά να μείνει μεταξύ μας, αδερφέ, για να μην εκτεθώ.
Β':Ξέχασέ το, μίλαγα με τον Γιόλη τώρα, μην τρελαθούμε, τώρα, ξέχασέ το. Τι γίνεται με αυτόν εκεί πάνω τώρα; Νομίζεις ότι μπορεί να γίνει κάτι;
Α': Αυτός είπε κάπου, κάπου πολύ σοβαρά, δεν είναι κανένας καραγκιόζης αυτός, ότι το παιχνίδι θα το χτυπήσει. Σήμερα μου το είπαν αυτό, δυσκολεύουν τα πράγματα για σένα.
Β': Σίγουρα, ναι. Εσύ τι πιστεύεις; Ότι αυτός έχει τώρα ελπίδες κάπου;
Α': Καμία ελπίδα δεν έχει.
Β': Ε. τότε;
Α': Δεν ξέρω τι γίνεται. Θέλω να πάει αύριο ο Γιώργος να δω τι θα μου πει ο Βαγγέλης και εγώ αύριο θα του έχω τον άνθρωπο να τον περιμένει να τον πάει πακέτο εκεί.
Β': Είναι αυτός... δεν πιστεύω να μας κάνει καμία π... εκεί πέρα;
Α': Είναι σαν να μιλάτε μαζί μου, εντάξει; Μην μπερδευτείς καθόλου εσύ, θα πάει επάνω να το δουλέψει και ό,τι θα σου πει. Το ναι είναι ναι και το όχι είναι όχι. Μην ασχοληθείτε καθόλου, άστον να πάει 2-3 ημέρες να το δουλέψει και ό,τι σας πει.
Β': Α., θα πάει ο δικός σας δηλαδή εκεί πέρα.
Α' : Για να μην έχεις καμία αμφιβολία
Β' : Εντάξει, γιατί να μη μας μπλέξει πουθενά σε καμία ιστορία.
Α' : Όχι, όχι. Αστο, να μην έχεις πρόβλημα.
Β': Για κοίτα το, μην μπλέξουμε, μήπως μπορούσαμε να σώζαμε την παρτίδα, μην μπλέξουμε σε περιπέτεια.
Α': Ασε να δούμε τι θα γίνει αύριο και θα τα πούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: