Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Φλεβαράκης: "Σωθήκαμε πριν από δύο μήνες. Όχι σήμερα"

Ο Κώστας Φλεβαράκης υπήρξε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στη διένεξη της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό, μιλώντας στο contra.gr όμως, είπε δυο πράγματα που έχουν ξεχωριστή σημασία.
Ο προπονητής του Ηλυσιακού, με τον οποίο στον πάγκο η ομάδα έκανε πορεία που θα την οδηγούσε σε ευρωπαϊκό θεσμό, ανέφερε εξαρχής: «Εμείς κερδίσαμε την παραμονή μας στους αγωνιστικούς χώρους πριν από δύο μήνες. Όχι σήμερα». Κάτι λογικό, από τη στιγμή που στο σύνολό τους οι υγιείς φίλαθλοι γνωρίζουν αυτό που συμβαίνει στα παρκέ κι όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Αφετέρου, ο Έλληνας προπονητής που έχει δεχτεί βέβαια πρόταση ανανέωσης από τον Ηλυσιακό,  όπως και προτάσεις συνεργασίας από άλλες ομάδες κυρίως του εξωτερικού, επαναδιατύπωσε αυτό που είχε πει όταν οι δύο αντίδικοι συναντήθηκαν για την Α1: «Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος για να μείνουν και οι δύο ομάδες στην κατηγορία».  Κι αυτό ακούγεται λογικό, αφού είναι γνωστό πως στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ και μετά από το πέρασμά του από τον πάγκο της «Ένωσης», έχει κερδίσει μεγάλες συμπάθειες.

Την ίδια ώρα η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθετε στο ΑΣΕΑΔ αίτηση ανάκλησης της απόφασης, ζητώντας την επανεξέταση του θέματος με διαφορετική σύνθεση δικαστηρίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: