Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ινιέστα: «Ξεχωριστή η περασμένη σεζόν»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την κατάληξη που είχε την περυσινή σεζόν η καριέρα του είναι ο άσος της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα.

Ο 27χρονος μέσος κατάφερε να κατακτήσει σε συλλογικό επίπεδο το πρωτάθλημα Ισπανίας και το τσάμπιονς λιγκ, ενώ με την εθνική Ισπανίας στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου στη Νότιο Αφρική.

Μάλιστα, ο Ινιέστα ήταν αυτός που πέτυχε το «χρυσό» γκολ στον τελικό με την Ολλανδία και βοήθησε τους «φούριας ρόχας» να κατακτήσουν το τρόπαιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

«Ήταν μια πολύ καλή χρονιά, πολύ όμορφη και ιδιαίτερη, στην οποία κατακτήσαμε πολλούς τίτλους. Εγώ όμως κατέκτησα τον μεγαλύτερο τίτλο, έγινα πατέρας ενός μικρού κοριτσιού. Θα είναι δύσκολο να το πετύχουμε και του χρόνου, αλλά θα προσπαθήσουμε» είπε αρχικά ο Ινιέστα και στη συνέχεια μίλησε για τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Σάντρο Ροσέλ: «Ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να προσέχει τον εαυτό του, ο πρόεδρός μας θέλει τα καλύτερα για εμάς, για την ομάδα για τους φιλάθλους, γι’ αυτό απαιτεί σεβασμό, όπως και μας αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: