Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Κι επίσημα στους «τζιαλορόσι» ο Λουίς Ενρίκε

Οριστικοποιήθηκε και επίσημα η συμφωνία μεταξύ Λουίς Ενρίκε και Ρόμα «όπως ανακοίνωσαν στην ιστοσελίδα τους οι Ρωμαίοι».

Ο Ισπανός θα κάτσει στον πάγκο των πρωτευουσιάνων για τα επόμενα δύο χρόνια, με τις απολαβές του να είναι 3εκ.€ ετησίως, ενώ θα υπάρξουν και μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης τίτλων.

Μετά από μία διετία του Κλαούντιο Ρανιέρι, η διοίκηση των «τζιαλορόσι» αποφάσισε να αλλάξει πλάνα και να πάει σε ένα πιο σύγχρονο μοντέλο ποδοσφαίρου που θεωρείται ότι πρεσβεύει ο Λουίς Ενρίκε.

Ο παλιός άσσος της Μπαρτσελόνα αλλά και μέχρι πρότινος προπονητής της δεύτερης ομάδας της Καταλονίας, θα πάρει μαζί του για βοηθό τον Ιβάν Ντε Λα Πένια, ενώ Ισπανοί θα είναι και οι υπόλοιποι άνθρωποι του τεχνικού τιμ της Ρόμα.

Το μότο της προέδρου των «Ρωμαίων», Ροζέλα Σένσι, είναι πως πρέπει η ομάδα να γίνει πιο σύγχρονη, να κατακτήσει ένα τίτλο αφού έχει να πάρει από το 2008 που είχε πάρει το Κύπελλο Ιταλίας και οπωσδήποτε να βγει στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λουίς Ενρίκε δέχτηκε την πρόκληση και θα δοκιμάσει την τύχη του για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο στόχο και τόσο μεγάλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: