Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

«Ο Πρέλεβιτς θα συσπειρώσει τον ΠΑΟΚ»

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μέλος της νέας διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε για την επόμενη μέρα, μετά την ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος, για τον Πρέλεβιτς που όπως τόνισε «έπρεπε να είναι πρόεδρος για να συσπειρώσει» και επεσήμανε ότι ο Μιλτιάδης Κανώτας θα είναι δίπλα στην προσπάθεια που ξεκίνησε από την Κυριακή.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αρχικά είπε στον "Sport 103": 

«Αφού έγιναν διάφορες συναντήσεις τις τελευταίες μέρες, αν και λίγο αργά χτες καταλήξαμε στην καλύτερη λύση για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Μια λύση ενωτική και ισχυρή να βοηθήσει να συνεχίσουμε την αγωνιστική επιτυχία της εξόδου στην Ευρωλίγκα. Καταφέραμε να δημιουργηθεί μια διοίκηση που αργότερα θα πάει στο Πρωτοδικείο. Ακόμα και ο κύριος Κανώτας δήλωσε ότι θα βοηθήσει ειδικά στο θέμα που αφορά στο άρθρο 99. Δεν ήθελε να συνεχίσει στο νέο σχήμα ο κ. Κανώτας για προσωπικούς λόγους, αν και του προτάθηκαν διάφορες θέσεις. Θα είναι πάντως δίπλα στο σχήμα. Θα κοιτάξουμε να διευρυνθεί το σχήμα και να μπει όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει».

Συνέχισε λέγοντας ότι: «Ο Μπάνε πρέπει να είναι ο πρόεδρος γιατί μπορεί να προσελκύσει, να συσπειρώσει. Για το οικονομικό θα μας ενημερώσει και ο κύριος Κανώτας. Πρέπει να κλείσει τα οικονομικά δεδομένα της εξαετίας η προηγούμενη διοίκηση, είναι τυπικό το θέμα, αλλά εμείς από σήμερα ήδη ξεκινάμε τη δουλειά. Έγινε μια ενημέρωση χτες αλλά όλα θα γίνουν όπως πρέπει».

Για το τεχνικό τιμ ανέφερε: «Είναι ένα επιτυχημένο τιμ, ο κύριος Σταυρόπουλος θα είναι ένας από τους πυλώνες. Είναι αρκετά πράγματα που πρέπει να δούμε. Αν θα γίνουν προκριματικοί όμιλοι, να δούμε που θα παίξει ο ΠΑΟΚ. Από σήμερα κιόλας ο Μπάνε ενημερώνεται για το τι πρέπει να κάνουμε. Και ο Αμοιρίδης και ο Πατρίδας και ο Μπεκιάρης και ο Ησαϊάδης όλοι θέλουμε να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ. Και φυσικά ο κόσμος. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο Πρέλεβιτς που μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: