Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Γκασπάρ: «Στόχος του Βιεϊρίνια να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Revolution» φιλοξενήθηκε ο μάνατζερ του Βιεϊρίνια, κ. Γκασπάρ όπου μίλησε για το θέμα του Πορτογάλου.
Συγκεκριμένα είπε ο κ. Γκασπάρ: «Είναι φυσιολογικό να απασχολεί τα πρωτασέλιδα των εφημερίδων ο Βιεϊρίνια μιας και είναι ένας σημαντικός παίκτης για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ και απασχολεί και έμενα το θέμα του Βιεϊρίνια. Πάντως όπως μου έχει πει αυτή την στιγμή στο μυαλό του έχει κυρίως τον ΠΑΟΚ και μου έχει ότι αυτή είναι η ομάδα που θέλει πρωτίστως να παίζει. Αν προκύψει πρόταση τότε δουλειά μου είναι να ενημερώση τον κ. Ζαγοράκη».
«Ο Βιεϊρίνια σκέφτεται πολύ την καριέρα του και θεωρεί τον ΠΑΟΚ ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και είναι παίκτης είναι πολύ ευγνώμων στην ομάδα. Έχει στόχο να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό και καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, όμως αυτή την στιγμή είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ».
Σε ερώτηση αν υπήρχε πρόταση για τον Βιεϊρίνια τόνισε ο μάνατζερ του παίκτη: » «Δουλεύουμε σε αυτό το θέμα, αλλά δε βρισκόμαστε ακόμη σε μία φάση ώστε να περιμένουμε προτάσεις. Υπήρξε μία σημαντική πρόταση από την Ανατολική Ευρώπη, αλλά την απορρίψαμε, γιατί θεωρήσαμε ότι ο Βιεϊρίνια θα έπρεπε να παίξει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομα της ομάδας, γιατί σέβομαι τον ΠΑΟΚ και μόνο αν ο ΠΑΟΚ το θέλει μπορεί να αποκαλύψει την ομάδα».
Για το αν υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης : «Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα ποσοστό. Είναι θέμα του ΠΑΟΚ αν θα το αποκαλύψει. Δεν είναι κάτι που αφορά τον παίκτη».
Για το ποσό των 12-13 εκατομμυρίων που ανέφερε ο Θόδωρος Ζαγοράκης στην συνέντευξη τύπου για την πώλησει του είπε: «Δεν είμαι ενημερωμένος, δε διαβάζω τον ελληνικό Τύπο, δεν μπορώ να σχολιάσω το ποσό που αναφέρεται ότι ζητάει ο ΠΑΟΚ. Δουλειά μου είναι όταν έρχεται μία πρόταση να διαπραγματεύομαι την μεταγραφή μεταξύ των δύο ομάδων».
Τέλος αν υπήρχε πρόταση από τον Ολυμπιακό κ. Γκασπάρ τόνισε: «Όχι, δεν υπήρξε καμία πρόταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: