Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

«Το πάθημα της Λάρισας να μας γίνει μάθημα!»

Τη Ραντ Βελιγραδίου θεωρεί ο Ηλίας Σολάκης πως θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.
«Το πάθημα της Λάρισας να μας γίνει μάθημα!»
«Είναι γνωστή ομάδα η Ραντ -ειδικά για μένα που είμαι πιο παλιός. Θυμάμαι, άλλωστε, τα παιχνίδια που είχε παίξει και με τον Ολυμπιακό. Είναι μια αντίπαλος που ενδεχομένως φαίνεται κάπως αδύναμη, αλλά σίγουρα παιχνίδια με τέτοιες ομάδες κρύβουν παγίδες», τόνισε ο 36χρονος επιθετικός στο «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και πρόσθεσε:
«Το παράδειγμα της Λάρισας -όταν είχε αποκλειστεί από τη Ρέικιαβικ το 2009- πρέπει να γίνει μάθημα για μας, που είμαστε και μια ομάδα που βγαίνει πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου: «Δεν προλάβαμε να ξεκουραστούμε ιδιαίτερα. Η ομάδα θα πάει με κεκτημένη ταχύτητα από τη σεζόν που τελείωσε».
«Οι παίκτες γνωρίζαμε πως θα ξεκινήσει νωρίς φέτος η σεζόν και γι’ αυτό πιστεύω πως -ο καθένας ξεχωριστά- φροντίσαμε να παραμείνουμε σε εγρήγορση. Ο νέος προπονητής, από την πλευρά του θα προσαρμόσει, πιστεύω, την προετοιμασία πάνω σε αυτά τα ματς, οπότε πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι σε αυτά», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: