Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ για Γρανάδα!!

Μπορεί η ΑΕΚ να μην είναι ακόμα σε θέση να ανακοινώσει επισήμως την απόκτηση του Στιβ Μπέλεκ. Δεν υπάρχει όμως και ανησυχία σχετικά με το αίσιο τέλος της υπόθεσης. Και ας έχουν σπεύσει τα ιταλικά και τα ισπανικά ΜΜΕ να εμπλέξουν την Γρανάδα στο παιχνίδι της απόκτησης του Μπέλεκ. 

Στην ΑΕΚ ξέρουν καλά πως δεν τίθεται κανένα ζήτημα σφήνας της ισπανικής ομάδας. Αφενός διότι είναι δεδομένη η συμφωνία με την Ουντινέζε και απλώς απομένουν ορισμένα διαδικαστικά. Και αφετέρου διότι η Γρανάδα θα αποτελούσε πιθανό προορισμό του Μπέλεκ με την μορφή δανεισμού, αν δεν υπήρχε άλλος ενδιαφερόμενος. 

Τι εννοούμε; Ο ισπανικός σύλλογος έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Ουντινέζε. Και υπάρχει μια αμφίδρομη σχέση όσον αφορά την ενίσχυση των δυο ομάδων. Επομένως ο Μπέλεκ θα μπορούσε να καταλήξει ως δανεικός στην Γρανάδα στο πλαίσιο των καλών σχέσεων (κατόπιν συμφωνίας) των δυο ομάδων, αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν υπήρχε άλλος ενδιαφερόμενος. 

Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ κρατάει στα χέρια της την υπόθεση της απόκτησης του Καμερουνέζου επιθετικού. Και απομείνει να λυθούν ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα με την Ουντινέζε, όπως η εγγυήσεις για τον αριθμό συμμετοχών του Μπέλεκ στο πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: