Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

«Καταζητείται ο Μπέος»

Αστυνομική επιχείρηση προκειμένου να συλληφθεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλές Μπέος αλλά και όλα τα μέλη της διοίκησης της θεσσαλικής ΠΑΕ έχει ξεκινήσει η αστυνομική διεύθυνση Βόλου, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Παναχαϊκής. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των Πατρινών, Αλέξης Κούγιας, είχε υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος των μελών της διοίκησης και του κ. Μπέου, ενώ τονίζεται πως ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης Βόλου, κ. Κάτσικας υποσχέθηκε πως θα γίνουν όλες οι ενέργειες για να συλληφθούν οι δράστες στα όρια του αυτοφώρου.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει ότι σήμερα 20-6-2011 και ώρα 19:00 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Αλέξιος Κούγιας υπέβαλλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου και των μελών της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, όπως τα ονόματα τους αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Αμέσως κατά του Αχιλλέα Μπέου και των μελών της διοικήσεως του Ολυμπιακού Βόλου άρχισε αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη τους και αυτή τη στιγμή καταζητούνται από την αστυνομική διεύθυνση Βόλου.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Αλέξιος Κούγιας είχε προσωπική επαφή με τον επικεφαλής της αστυνομικής διευθύνσεως Βόλου κύριο Κάτσικα ο οποίος του υποσχέθηκε ότι η αστυνομική διεύθυνση Βόλου, θα κάνει όλες τις ενέργειες για να συλληφθούν οι δράστες στα όρια του αυτοφώρου το οποίο εκπνέει αύριο βράδυ τα μεσάνυχτα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: