Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ανοδική τάση στα διαρκείας του Άρη!!

Mπορεί επίσημα να μην έχει γίνει το μεγάλο μεταγραφικό... μπαμ, αλλά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Άρη για τη νέα χρονιά παρουσιάζει ανοδικές τάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχει διατεθεί μέχρι στιγμής αγγίζουν τις 2.000, ενώ να θυμίσουμε ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις σε όλα τα «πακέτα». 

Οι τελευταίες κινήσεις προς ενίσχυση της ομάδας ζέσταναν τον κόσμο του Άρη, που παρά τις δύσκολες οικονομικά μέρες που βιώνει συνεχίζει να ενισχύει τους κίτρινους. Παράλληλα, από την Παρασκευή οι κάτοχοι των διαρκείας μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες νέας τεχνολογίας RFID (που εναρμονίζονται με τα τουρνικέ). 

Τέλος, σε συνεργασία με τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού UNDERARMOUR παρέχετε έκπτωση 30% στη νέα επίσημη αγωνιστική φανέλα της ομάδας για όσους προμηθευτούν το εισιτήριο τους ως τις 30 Ιουνίου. Η διάθεση της νέας φανέλας ξεκίνησε επίσης από προχθές από το ARIS MEGASTORE. Συγχρόνως σε όλους όσους πάρουν διαρκείας θα παρέχεται 10% έκπτωση στο ARIS MEGASTORE με την επίδειξη της κάρτας τους για αγορές εντός του καταστήματος. 
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: