Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Τσέλσι Νέα σενάρια για Άντρε Βίλας-Μπόας

Νέα σενάρια για επαφές της Τσέλσι με τον Άντρε Βίλας-Μπόας προέκυψαν από τον Τύπο της Πορτογαλίας, τη στιγμή που ο πρόεδρος της Πόρτο, διαμήνυσε ότι υπάρχει ρήτρα ύψους 15 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του.
Ο πρώην συνεργάτης του Ζοζέ Μουρίνιο, έχει εντυπωσιάσει με τα πρώτα του προπονητικά βήματα στους "δράκους" και οι "μπλε" φέρονται να ενδιαφέρονται ξανά για την πρόσληψη του.

Η Ίντερ φέρεται επίσης να τον έχει στην λίστα αλλά δεν δείχνει διατεθειμένη να καταβάλει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στην ρήτρα.
Δημοσιεύματα στην Πορτογαλία ωστόσο ανέφεραν ότι η Τσέλσι έχει τον 33χρονο προπονητή στην λίστα της για την τεχνική της ηγεσία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άντρε Βίλας-Μπόας έχει εργαστεί στο πλευρό του πρώην τεχνικού της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο στους "μπλε" αλλά και επίσης την Πόρτο αλλά και την Ίντερ πριν ξεκινήσει τη δική του καριέρα το 2009.

Μετά από ένα χρόνο στην Ακαντέμικα, τον προσέλαβε η Πόρτο την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του  Europa League.

"Ο Βίλας-Μπόας έχει συμβόλαιο και ρήτρα 15 εκατ. ευρώ. Αν κάποιος πληρώσει 15 εκατ. ευρώ και θέλει να φύγει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί είναι κάτι ιδιαίτερο", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Πόρτο,Πίντα Ντα Κόστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: