Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

«Καμία συμφωνία για Σάντσες»

Παρά τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Αλέξις Σάντσες με το... 1,5 πόδι στην Μπαρτσελόνα, η Ουντινέζε επιμένει ότι δεν υπάρχει ακόμα καμία συμφωνία, ζητώντας 50 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η συμφωνία θα κλείσει περίπου στα 40 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Τζιαμπάολο Πότσο, ήταν ξεκάθαρος:

«Η... σαπουνόπερα είναι απογοητευτική, αλλά ο Σάντσες είναι ακόμα παίκτης της Ουντινέζε. Ο Αλέξις αξίζει 50 εκατομμύρια ευρώ. Περιμένουμε τη σωστή πρόταση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει, ούτε από την Μπαρτσελόνα. Για μία ομάδα όπως η Ουντινέζε είναι δύσκολο να κρατήσει έναν παίκτη όπως ο Αλέξις».

Βέβαια, αναγνώρισε ότι η Μπαρτσελόνα είναι ο πιθανότερος προορισμός του άμα φύγει: «Είμαι περίεργος να δω τί θα έκανε δίπλα στον Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, Θα θέλαμε να τον κρατήσουμε για άλλον έναν χρόνο ώστε να κάνουμε μια καλή πορεία στο Champions League, αλλά δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή η Ίντερ.

Όταν οι μεγάλες ομάδες θέλουν κάποιον παίκτη μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αλλά να ελπίζουμε ότι θα πληρώσουν τη σωστή τιμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: