Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Λάζαρος και Μαρκόπουλος στο καμπ του ΠΑΟΚ!!

Ξεκίνησε την Δευτέρα το «PAOK Summer Basketball Camp» στο οποίο μάλιστα έδωσαν το παρών οι Λάζαρος Παπαδόπουλος και Σούλης Μαρκόπουλος. Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Το PAOK Sports Arena άνοιξε από το πρωί της Δευτέρας τις πύλες του για να υποδεχθεί νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για το PAOK Summer Basketball Camp. Το καλοκαιρινό καμπ του ΠΑΟΚ λειτουργεί και φέτος με την καθοδήγηση και εποπτεία του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκου Σταυρόπουλου, αλλά και την συμμετοχή όλων των προπονητών της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Στην πρώτη ημέρα του καμπ, ο προπονητής της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος απηύθυνε έναν χαιρετισμό προς τους νεαρούς αθλητές του καμπ, δίνοντας μερικές οδηγίες στα νέα παιδιά και λέγοντας χαρακτηριστικά. «εσείς είστε η μελλοντική γενιά του μπάσκετ και από εσάς μπορούν να προκύψουν τα νέα αστέρια του μπάσκετ. Χρειάζεται όμως δουλειά. Καλή επιτυχία σε όλους».

Ο κ. Μαρκόπουλος που θα είναι κεντρικός ομιλητής σε μία από τις επόμενες ημέρες του PAOK Summer Basketball Camp στη διάρκεια της εβδομάδας, μετά τον χαιρετισμό του έδωσε την θέση του στον Λάζαρο Παπαδόπουλο, που ήταν ο επίσημος καλεσμένος στην πρώτη μέρα του καμπ. Ο «Λάζος» ενθουσίασε με την παρουσία του τους αθλητές του καμπ, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι. «αυτές οι στιγμές που περνάτε τώρα στο καμπ είναι από τις καλύτερες που μπορείτε να ζήτησε σε προπόνηση. Με την προπόνηση μπορείτε να γίνεται καλύτεροι και σαν αθλητές, αλλά και σαν άνθρωποι, αλλά και να κάνετε φίλους. Εγώ για παράδειγμα τους περισσότερους από τους φίλους μου τους έχω από το μπάσκετ», απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις, μεταξύ των οποίων ήταν και η περιέργεια των νεαρών αθλητών για το πρόσφατο περιστατικό με τον Sokolov της CSKA στους τελικούς του Ρωσικού πρωταθλήματος, ενώ έπαιξε και μονό με τον Γιώργο Βαλαβανίδη.
Το καμπ θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους...

1η περίοδος: 20-25 Ιουνίου 2011
2η περίοδος: 27 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2011

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια από 6 μέχρι και 18 ετών...
Πληροφορίες-εγγραφές...

Βασίλης Μιγκούλης (6942-065831 και email: bilmig4@gmail.com)
Κωνσταντίνος Μπελούλης (6944-421408 και email: beloulis.k@gmail.com) ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: