Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Μπρέσκα στο ΤhePlayer: «Πρόκριση με δικό μου γκολ»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΕΥΘΥΜΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, θέλει να χαρίσει με δικό του γκολ ο Μάριο Μπρέσκα, όπως δήλωσε μιλώντας στο ΤhePlayer. O έμπειρος επιθετικός μίλησε παράλληλα για τον αντίπαλο που θα ήθελε, τον  νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων», Χαβιέ Γκραθία, αλλά και άλλα πολλά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάριο Μπρέσκα:

-Πως είδες την κλήρωση που σας φέρνει στον δρόμο σας μια εκ των Τρε Πένε και Ραντ;

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε ποια ομάδα τελικά θα περάσει και θα βρούμε μπροστά μας. Θέλουμε πολύ το πρώτο μας παιχνίδι στην Ευρώπη να συνδυαστεί και από μια επιτυχία και θα ήταν ότι καλύτερο για εμάς η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».

-Ποια από τις δύο πιθανούς αντιπάλους σας θα ήθελες να βρείτε στον δρόμο σας;

«Σίγουρα θα ήθελα την Τρε Πένε στον δρόμο μας.  Άλλωστε οι ομάδες του Σαν Μαρίνο δεν φημίζονται για το ποδόσφαιρο τους. Όποιος και αν είναι όμως ο αντίπαλος, σίγουρα θα προσπαθήσουμε για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-Θα ήθελες να πάρει η ομάδα σου την πρόκριση με ένα δικό σου γκολ;

«Σίγουρα θέλω να βάλω κάποιο γκολ και πόσο μάλλον να ήταν αυτό που θα μας έδινε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Βέβαια το πρώτο μέλημα μου είναι να καταφέρουμε να προκριθούμε.  Όσον αφορά το αν έχω κάποιο προαίσθημα για το αν θα σκοράρω, όχι δεν έχω, αλλά ξέρω ότι θα προσπαθήσω για να βοηθήσω την ομάδα μου σε αυτή την προσπάθεια που κάνει στην Ευρώπη».

-Ποιοι οι στόχοι σας για αυτή την σεζόν που ξεκινάει;

«Θέλουμε να κάνουμε μια καλή σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται στην Ευρώπη. Αρχικά θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και εν συνεχεία να πάρουμε το ένα από τα  τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στα πλέι οφ. Θα ήθελα πολύ να πάμε και πάλι στα πλέι οφ και να βρεθούμε ακόμη ψηλότερα από ότι την σεζόν που μας πέρασε».

-Έχεις μιλήσει καθόλου με τον νέο σου προπονητή, Χαβιέ Γκραθία;

«Από κοντά θα τον δω σήμερα για πρώτη φορά. Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για την δουλειά του και πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

-Την σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησες πάρα πολύ καλές εμφανίσεις, οι οποίες μπορεί να τράβηξαν το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων. Εσύ δέχτηκες κάποια πρόταση;

«Δεν ασχολούμαι εγώ με αυτά. Αυτά είναι δουλειά του μάνατζερ μου αλλά και του προέδρου μας που μιλάνε με τις ομάδες που θα ήθελαν να με αποκτήσουν. Αυτή την στιγμή είμαι παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του».

-Κάτι άλλο που θα ήθελες να πεις; 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη του την περασμένη σεζόν και θέλω να του ζητήσω τώρα να βρίσκεται ακόμη πιο κοντά μας. Θα ήταν πολύ ωραίο να είναι γεμάτο το γήπεδο μας σε κάθε ματς που θα δίνουμε στην έδρα μας». 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: