Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο Γεωργιάδης αισιοδοξεί για ΑΕΚ!!

Αισιόδοξος για το θέμα της μετεγγραφής του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης σε δηλώσεις του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο Πανσερραϊκός και η ΑΕΚ αναζητούν τη "χρυσή τομή" προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του στην Ένωση.
Ο Γεωργιάδης αισιοδοξεί για ΑΕΚ
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο novasports:
Ο Γεωργιάδης αρχικά αναφέρθηκε στο στάδιο που βρίσκονται οι συζητήσεις για τη μετεγγραφή του στην ΑΕΚ, "Βρίσκεται σε ένα καλό σημείο το θέμα της μετεγγραφής. Τα πράγματα είναι θετικά και ο Πανσερραϊκός με την ΑΕΚ ψάχνουν να βρουν τη "χρυσή τομή" για να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή. Τις επόμενες ημέρες πιστεύω πως θα έχουμε νεότερα".

Ερωτηθείς αν τα έχει βρει ο ίδιος με την ΑΕΚ τόνισε, "Ακόμα δεν έχουμε έρθει σε κάποια επαφή με την ΑΕΚ για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό. Πρώτα θα τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους και μετά θα μιλήσω εγώ με την ΑΕΚ."

Σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, υποστήριξε, "Αυτήν την στιγμή δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποια εμπλοκή του Ολυμπιακού. Αν υπάρξει θα σκεφτώ τι θα είναι καλύτερο για εμένα και που υπάρχουν καλύτερες προοπτικές. Στο τέλος θα αποφασίσω ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας μου. Πάντως αυτήν την στιγμή υπάρχει μόνο πρόταση της ΑΕΚ, αν έρθει κάτι άλλο θα το δούμε".

Για τη γνώμη του σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη ότι η πρόταση της ΑΕΚ είναι υποτιμητική, ο άσος του Πανσερραϊκού τόνισε, "Αυτά δεν μπορώ να τα κρίνω εγώ, αλλά αν συγκρίνω τις προτάσεις του Δεκεμβρίου με αυτή του καλοκαιριού σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά. Η τωρινή πρόταση της ΑΕΚ είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με την προηγούμενη και για αυτό το λόγο ο κ. Θεοδωρίδης αντιδρά".
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: