Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Κούτλας: «Μου έγινε πρόταση, αλλά…»

Οι επαφές και συναντήσεις ανθρώπων του Ηρακλή με τον Μάκη Ψωμιάδη, είναι ένα γεγονός το οποίο δεν αμφισβητείται. Άλλωστε ο «ισχυρός άνδρας» του Α.Ο. Καβάλας δεν το διέψευσε. Φαίνεται όμως πως δεν αποτελεί τη μοναδική περίπτωση για την επόμενη μέρα στον Ηρακλή. Το όνομα του Ανδρέα Παντελή παράλληλα απασχολεί από νωρίτερα (για δεύτερη φορά) τους «κυανόλευκους». Το «Μetrosport» αποκαλύπτει ένα ακόμη όνομα. Έγιναν και μαζί του συζητήσεις. Πρόκειται για τον πρόεδρο της πετρελαϊκής εταιρίας KAOIL, Κώστα Κούτλα.
Η συνάντηση με τον Κώστα Κούτλα επιβεβαιώνεται. Δεν υπάρχει πλέον όμως ενδιαφέρον από πλευράς του. Στη συνομιλία που είχε το «Μetrosport» μαζί του, λέει πως βασική προϋπόθεσή του ήταν να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Άφησε πάντως ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα, αν αλλάξει και η εικόνα σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης.
- Ισχύει ότι έχετε συζητήσει για τον Ηρακλή;
«Μου έγιναν κάποιες προτάσεις για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά πλέον δεν ενδιαφέρομαι».
- Πότε έγινε αυτό;
«Μου τέθηκε το όλο θέμα εδώ και 15 ημέρες. Είδαμε όμως ότι δε μπορούμε να προχωρήσουμε».
- Έχουμε πληροφορηθεί ότι η βασική προϋπόθεση για να ασχολούσασταν με τον Ηρακλή ήταν να παρέμενε η ομάδα στη Superleague. Ισχύει;
«Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Έγινε πρόταση να ασχοληθώ με την ομάδα. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει τελικά με τον Ηρακλή και αν θα παραμείνει στην κατηγορία. Γι’ αυτό και αρχικά είπα όχι».
- Με ποιους έχετε μιλήσει από τον Ηρακλή;
«Δεν θα ήθελα να σας πω. Απλά σας λέω μόνο ότι ήμουν παλιά συμμαθητής με τον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμο. Δεν θα ήθελα όμως να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχω ανάγκη διαφημιστώ και δεν το θέλω. Δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: