Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια ΕΠΟ και ΟΥΕΦΑ!!

Καταλάβατε τι έγινε σήμερα με τον Ολυμπιακό Βόλου; Βγήκανε όλοι ευχαριστημένοι. Η είδηση του αποκλεισμού του από την ΟΥΕΦΑ θα κάνει τον γύρο του κόσμου, αφού η Παρί θα περάσει μπάι.
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια ΕΠΟ και ΟΥΕΦΑ
Προς το εξωτερικό, λοιπόν, θα σχηματιστεί η (λανθασμένη, βέβαια) εντύπωση ότι κάτι έκαναν οι ελληνικές αρχές. Ότι ανέλαβαν δράση για την πάταξη της διαφθοράς.

Σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί ο Βρετανός ή ο Γάλλος φίλαθλος με το αν ο Ολυμπιακός Βόλου σώθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μήπως παρακολουθεί κανένας στο εξωτερικό τι γίνεται στο πρωτάθλημά μας; Θα νομίζει, λοιπόν, ο Ευρωπαίος ποδοσφαιρόφιλος ότι πρώτα αποφάσισαν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές αρχές και ύστερα ήρθε να επικυρώσει η ΟΥΕΦΑ. Σούπερ εξυγιαντές οι Έλληνες, θα λένε (τρομάρα τους).

Το επίτευγμα, λοιπόν, είναι τρομερό! Από τη μια η Ελλάδα και η ΕΠΟ δείχνουν προς τα έξω ότι κάνουν αγώνα μεγάλο για να έχουν ένα καθαρό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα βγάζουν λάδι τον Ολυμπιακό Βόλου (και την Καβάλα, φυσικά). Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Με όλους να τα έχουμε καλά, δηλαδή.

Βούτυρο στο ψωμί της ΟΥΕΦΑ ήταν η σημερινή απόφαση της επιτροπής εφέσεων, λοιπόν. Αλλά βούτυρο και στο ψωμί όσων θέλανε την απαλλαγή (ουσιαστικά) Βόλου και Καβάλας. Ναι μεν δόθηκε το πάτημα στην ΟΥΕΦΑ για να τιμωρήσει και να φανεί ότι κάτι κάνει και ο Πλατινί, ενώ την ίδια ώρα ο Βόλος έπεφτε στα πολύ μαλακά εντός συνόρων. Ή μήπως θα ξανάβγαινε Ευρώπη με τόσους βαθμούς μείον στην αφετηρία της επόμενης σεζόν;

Αυτό ακριβώς συνέβη σήμερα. Το σύνδρομο της Ψωροκώσταινας ξαναχτύπησε. Να δείχνουμε προς τα έξω ότι είμαστε καλοί, αλλά μέσα στο σπίτι μας να βάζουμε ό,τι πρόβλημα έχουμε κάτω από το χαλί, άρα να παραμένει άλυτο.

Τώρα, βέβαια, πώς γίνεται η ΟΥΕΦΑ να θεωρεί ένοχη μια ομάδα και η ΕΠΟ αθώα ή περίπου αθώα, αυτό θα φέρουμε κάποιον ποδοσφαιρικό Αϊνστάιν να μας το εξηγήσει. Εμείς αδυνατούμε να καταλάβουμε, πάντως, τι σόι αλχημείες είναι αυτές.
πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: