Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

"Φτάνει πια η κοροϊδία"!!

Απογοητευμένος από τις αποφάσεις της Αθλητικής Δικαιοσύνης, που κράτησαν στην κατηγορία τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης.
"Φτάνει πια η κοροϊδία"!
Ο κ. Θεοδωρίδης μίλησε επίσης για τους νόμους που δεν εφαρμόζονται, ενώ τόνισε ότι ψάχνει να βρει μια λύση για να φύγει από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Θεοδωρίδης στον "Sentra 103,3":

"Μετά χθεσινά γεγονότα και τις τοποθετήσεις που ακούμε κατά καιρούς από τους κυρίους Γερουλάνο, Μπιτσαξή, Νικητιάδη, Πιλάβιο είμαστε διπλά απογοητευμένοι.
Ντρέπομαι να κάνω δηλώσεις. Γιατί περιμένω από τους αρμοδίους να τοποθετηθούν, αλλά δεν είδα καμιά δήλωση από τους αρμοδίους.
Περίμενα μία απόφαση για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα να αθωωθούν η να καταδικαστούν. Γιατί συμφωνά με άρθρο 8 υπήρχε η προοπτική αθώωσης ή ο υποβιβασμός. Το τρίτο δεν ξερώ που τα ανακάλυψαν! Θέλω να τοποθετηθούν πολλοί. Δεν πρέπει να κρύβεται ο κ. Πιλάβιος. Εδώ κι ένα μήνα κρύβεται. Να δει αν τα όργανα της ΕΠΟ λειτουργούν σωστά".
Για την αντίδραση του κ. Γερουλάνου και την απειλή για κυρώσεις, είπε:

"Για ποιες ομάδες γίνεται λόγος; Γι' αυτές που εμπλέκονται στις υποθέσεις η για όλες; Τα μετρά είναι εδώ. Υπάρχει στοιχηματισμός, άρα πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι. Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι... Εγώ δεν είμαι ούτε δικαστής, ούτε τίποτε. Με προβληματίζει το αύριο και το αύριο δεν υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο".
Για την "αθώωση" Καβάλας και Ολυμπιακού σε σχέση με τις ποινές των Μπέου – Ψωμιάδη, δήλωσε:

"Αυτοί που έβγαλαν αυτές τις αποφάσεις να δώσουν λόγο. Δεν μπορούν να μιλήσουν; Μπορούν να αποφασίσουν χωρίς να μιλάνε; Ψάχνανε να βρουν μια λύση για να μην τιμωρήσουν και να την περάσουν όλοι στα μαλακά.
Την απογοήτευση τη δική μου δεν την αισθάνεται κανένας. Δεν μπορώ πια. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Φτάνει πια η κοροϊδία! Δεν χρειάζεται να μας κοροϊδεύουν παραπάνω. Το ίδιο και αισθάνεται και ο Πηλαδάκης, όπως κατάλαβα μετά από επικοινωνία μας. Ψάχνουμε να μας βρούμε μια λύση για να φύγουμε.
Με αυτές τις αποφάσεις τι θα κάνει ο κόσμος; Το μόνο που απομένει είναι να τους δώσουν και συγχαρητήρια. Εγω ντρέπομαι. Δεν θέλω να ακούω πλέον για ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλήσω για ποδόσφαιρο! Δεν μπορώ πια να μιλάω για ποδόσφαιρο. Τέτοια απογοήτευση δεν έχω ξανανιώσει. Παλιότερα, εκείνα τα χρονιά ήταν όλα πολύ διαφορετικά. Γιατί όλη αυτή η εικόνα και φασαρία για τα παιχνίδια; Αμφισβητούν την ΟΥΕΦΑ; Γι' αυτό το λόγω έχουν συνταξιούχους δικαστές. Είναι πολύ απλό".
Για το τι προτείνει ο ίδιος, τόνισε:

"Αφού "δένουν" τα πράγματα όπως θέλουν. Εκείνο που υπάρχει είναι σταματήσει το ποδόσφαιρο! Υπάρχει η Πολιτεία; Γιατί κοροϊδεύουν τον κόσμο; Δεν είναι δυνατόν να μένει αμέτοχη! Είπε ο κ. Γερουλάνος ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο. Ποιό κόκαλο; Πρέπει να βγάζετε στον «αέρα» τους Γερουλάνο, Μπιτσαξή, Πιλάβιο. Δεν έχει νόημα να μιλάμε εμείς. Δεν μας καλύπτουν οι αποφάσεις που έχουν πάρει.
Εχουν βγει οι αποφάσεις και καταστρατηγούνται. Οι δικαστές της Σούπερ Λίγκα δικάσαν και οι άλλοι αθωώνουν; Ετσι δεν θα βρούμε ποτέ δίκιο! Ας σταματήσουν το ποδόσφαιρο να το κάνουμε ερασιτεχνικό. Υπάρχουν χίλιες δυο υποθέσεις. Αλλοι βιάζονται να αρχίσει το πρωτάθλημα. Για να βγαίνουν αποφάσεις μεσούσης της περιόδου;
Έχει κανένα νόημα; Ενδιαφέρει κανέναν το πως θα κατεβεί ο Πανσερραϊκός; Πως θα κατεβεί τελικά είναι ένα άλλο θέμα. Ολος ο κόσμος μιλάει γι' αυτά γεγονότα και κάποιο άλλοι χαίρονται. Οταν βγήκε η απόφαση είχα πει και σήμερα το ξαναλέω πως ντρέπομαι που υπηρετώ αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: