Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

"Mαλ... ήταν τόσος κόσμος που αποδοκίμαζε τον Τζιόλη στον ΠΑΟ;"

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει τα ονόματα που παίζουν για τον Ολυμπιακό. Τι λέει για την απόφαση παραμονής του Βόλου και της Καβάλας.
"Mαλ... ήταν τόσος κόσμος που αποδοκίμαζε τον Τζιόλη στον ΠΑΟ;"
• Τι σκούζουν σαν μωρές παρθένες, η απόφαση που πάρθηκε για Βόλο και Καβάλα ήταν σωστή. Κι είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι καλό για τα… μάτια μας που θα μείνουν αυτές οι 2 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα, διότι αυτές έπαιζαν μπάλα, ενώ οι άλλες δεν βλεπόντουσαν!
• Τι ήθελε δηλαδή η Λάρισα, να μείνει αυτή στην κατηγορία, και να υποβιβαστούν ο Βόλος και η Καβάλα; Είχε καλύτερη ομάδα; Είχε καλύτερους παίκτες; Ήταν καλύτερη για τα… μάτια μας; Χάλια ομάδα ήταν η Λάρισα όπως και ο Πανσερραϊκός!
• Με ποια λογική να τιμωρηθούν οι παίκτες του Βόλου και της Καβάλας, αλλά και ο κόσμος αυτών των 2 πόλεων, ενώ δεν έφταιγαν σε τίποτα. Οι παράγοντες τιμωρήθηκαν σκληρά, ισόβια τους έδιωξαν απ’ το ποδόσφαιρο, ο ένας είναι φυλακή ενώ ο άλλος καταζητείται. Οι ομάδες, οι παίκτες και ο κόσμος τι φταίνε; Και έφαγαν 10 βαθμούς αφαίρεση βαθμών ο ένας και 8 βαθμούς αφαίρεση ο άλλος. Τι άλλο ζητάνε;
• Σκούζουν όχι μόνο ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ κ.λ.π. για τους γνωστούς λόγους, σκούζουν όχι μόνο η Λάρισα και ο Πανσεραϊκός, σκούζουν και οι από κάτω που ανεβαίνουν απ’ τη Β’ Εθνική, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Γιάννενα και ο Παναιτωλικός διότι αν έμεναν στην Σούπερ Λίγκα η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός, θα ήταν πιο εύκολο για τους νεοφώτιστους να σωθούνε! Ενώ με Καβάλα και Βόλο δεν θα είναι εύκολο να σωθούν ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός κι ο ΠΑΣ. Παρά την αφαίρεση βαθμών. Είναι καλές ομάδες.
• Πάμε τώρα στον Ολυμπιακό. Για τον Γκαργκάνο δεν μπορώ να μιλήσω, δεν τον έχω δει, το ότι είναι κοντός προβληματίζει γιατί θα έχεις στα χαφ κοντό και τον Ιμπαγάσα. Σίγουρα θα ήθελα εκεί έναν γρήγορο με καλά σωματικά προσόντα, να γίνεται 3ος σέντερ μπακ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως αν μου έλεγαν διάλεξε τι θέλεις αμυντικό χαφ ψηλό και αργό, ή κοντό και γρήγορο, θα διάλεγα κοντό και γρήγορο!
• Ταχύτητα ρε, τι να το κάνεις το ύψος αν είναι αργοκαρούτα, τον Ουρτάδο τον περνάγανε σαν σταματημένο στην Ολλανδία και έπεφτε και τραβούσε ένα πιτσιρικά αντίπαλο από τις φανέλες! Μας έχουν πρήξει με τους αργούς, 2 χρόνια φωνάζω για αυτή την καταραμένη θέση, τι κόλλημα και αυτό με τον Τζιόλη, χαλάει το πρεστίζ του Ολυμπιακού και μόνο που αναφέρεται το όνομά του.
• Πριν χρόνια ήταν ο Τζιόλης στον Παναθηναϊκό, δεν είχε περάσει τους τραυματισμούς που έχει περάσει τώρα, και όμως τον αποδοκιμάζανε οι φίλαθλοι, δηλαδή… μαλάκες ήταν τόσος κόσμος που τον αποδοκίμαζε στον Παναθηναϊκό; Δεν έκανε για τον Παναθηναϊκό που βλέπει την πλάτη του Ολυμπιακού, και θα κάνει για τον Ολυμπιακό; Συν τους τραυματισμούς που έχει περάσει τελευταία.
• Και λένε ότι είναι αμυντικός χαφ στην Εθνική Ελλάδας. Ναι ε; Ποιους χαφ έχει η Εθνική; Ποιοι Έλληνες αμυντικοί χαφ υπάρχουν; Υπάρχουν καλοί Έλληνες αμυντικοί χαφ αυτή τη στιγμή; Ψόφιοι είναι!
• Παλιότερα υπήρχαν Έλληνες παικταράδες, τώρα δεν υπάρχουν πια για τον Ολυμπιακό. Ξεκολλάτε από τους Έλληνες, τα έχω πει τόσες φορές, στην Άρσεναλ είναι σχεδόν όλοι ξένοι, στην Τσέλσι είναι σχεδόν όλοι ξένοι, στην Ίντερ του Μουρίνιο που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπήρχε Ιταλός! Μην ασχολείστε, τώρα πλέον το ποδόσφαιρο είναι ποιος θα πάρει τους τίτλους, το πρεστίζ και τα λεφτά. Εγώ παικταράδες θέλω για τον Ολυμπιακό. Φέρνεις ένα γρήγορο χάφαρο να ξεσηκώσει το Καραϊσκάκη, όπως τον Καρεμπέ, μια τέτοια μηχανή; Θα ξετρελάνεις τον κόσμο, ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί αν είναι Έλληνας.
• Εγώ το μόνο Έλληνα που ήθελα ήταν ο Παπασταθόπουλος και φώναζα από τα μέσα της σεζόν. Πήγε στη Βέρντερ και… γαμάει και δέρνει! Έχει ξετρελαθεί ο προπονητής του.
• Για Άπια διαβάζω, αυτός είναι τελειωμένος, ήταν αργός στα ντουζένια του που ήταν καλός παίκτης, φαντάσου πώς θα είναι τώρα…
• Και άρχισαν τα όργανα ξανά, καταλήξαμε λένε οι εφημερίδες μάλλον σε αυτόν τον Ισπανό της Μπιλμπάο, αγαπημένος λέει κι αυτός του Βαλβέρδε, τον πρότεινε λέει ο Ιμπάνιεθ, ο μάνατζερ του Ερνέστο. Ωχ μάνα μου…
Πηγή: katimagiko.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: