Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Με νέο πρόσωπο ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ανόρθωση

Με αλλαγές θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (11/08, 21:00) ο Λάζλο Μπόλονι στο φιλικό με την Ανόρθωση. Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά αναφέρθηκε και στην Καρπάτι, αντίπαλο της ομάδας στο Europa League.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης, Γιώργος Κοσιής, ο οποίος και καλωσόρισε τον ΠΑΟΚ στο τουρνουά: «Οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι οι κυπριακές ομάδες έχουν πολλά κοινά σημεία. Έχουμε πρόσφυγες όλοι, με όραμα την επιστροφή. Γιορτάζοντας τα 100 χρόνια θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που παίρνουν μέρος στο τουρνουά. Εμείς είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο που δεν μπορεί να παίξει στη φυσική της έδρα. Έχουμε όραμα για επιστροφή στην έδρα και χαιρόμαστε που έχουμε υποστηρικτές τα αδέρφια μας τους Έλληνες».

Στην συνέχεια μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που βρισκόμαστε σε αυτό το τουρνουά της Ανόρθωσης. Τους ευχόμαστε να έχουν κι άλλες εκατοντάδες χρόνια για να γιορτάσουν. Θα αλλάξουμε σήμερα λίγο την ομάδα. Τα δύο παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι φόρτιση στη φυσική μας κατάσταση. Τις επόμενες μέρες θα κοιτάξουμε να κάνουμε αποκατάσταση».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε ακόμη:

Για το ταξίδι στην Κύπρο: «Σίγουρα το ταξίδι ήταν λίγο πιο δύσκολο από όσο υπολογίζαμε στην αρχή. Σίγουρα δεν είχαμε τρεις σημαντικούς παίκτες στη διάθεσή μας, τον Σαλπιγγίδη, τον Τσιρίλο και τον Λαζάρ, μια κι έμειναν στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες. Επίσης μας έλειψαν οι Κοντρέρας, Χαλκιάς, Φωτάκης κι Αποστολόπουλος ακόμη. Όμως εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που απαιτούνται. Σίγουρα είναι σημαντικοί για την ομάδα, αλλά δεν είναι όλη η ομάδα».

Για την Καρπάτι: «Είμαστε στη διαδικασία που συλλέγουμε πληροφορίες για την Καρπάτι. Εχει καλούς ποδοσφαιριστές στην άμυνα. Ξέρω ότι αυτή η ομάδα δεν είναι η έκπληξη στο πρωτάθλημά της. Ξέρω επίσης ότι θα είναι πιο δύσκολο ματς από όσο φανταζόμαστε, το δεύτερο παιχνίδι στην Ουκρανία. Είναι πιο δυνατοί ψυχολογικά στην έδρα τους. Κι εμείς θα παίξουμε εκεί τον επαναληπτικό. Για περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχει χρόνος για να τους παρακολουθήσω περισσότερο».

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ: «Δεν αποτελεί έκπληξη για μένα αυτό. Είναι φυσιολογικό, μια κι από την Ολλανδία που πήγαμε για προετοιμασία είδα ότι είναι κοντά μας. Οπού κι αν βρεθήκαμε ήταν εκεί. Πόσω μάλλον στην Κύπρο, όπου η παρουσία τους είναι ακόμα πιο ισχυρή».





Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: