Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Η ευτυχία του να 'σαι συμπαίκτης του Γκαρσία!!

Ο Ντιέγκο Αρίας παιχνίδι με το παιχνίδι κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων και των οπαδών του ΠΑΟΚ. O καταλυτικός ρόλος του Ουρουγουανού μέσου στην ανοδική πορεία του συμπαίκτη του.
Η ευτυχία του να 'σαι συμπαίκτης του Γκαρσία
Το έργο έχει... ξαναπαιχτεί στο παρελθόν με ίδιο σενάριο, άλλο συμπρωταγωνιστή και διαφορετικό σκηνοθέτη. Ήταν ακριβώς πριν δύο χρόνια, όταν ο Φερνάντο Σάντος πειραματιζόταν στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, ψάχνοντας να διαπιστώσει αν η ομάδα του μπορεί να παίξει με έναν καθαρόαιμο κόφτη ή τη μεσαία της γραμμή σε διάταξη ρόμβου.
Χρειάστηκε να περάσουν μερικές εβδομάδες και ο "Δικέφαλος" να μείνει εκτός Ευρώπης από τις "καρδούλες" της Χέρενφεϊν, προκειμένου ο Πορτογάλος τεχνικός να καταλήξει στο γνωστό σύστημα με τα δύο αμυντικά χαφ και να "κολλήσει" στο άκρως επιτυχημένο, όπως αποδείχθηκε, δίδυμο Γκαρσία-Βιτόλο.
Φέτος, ο Λάζλο Μπόλονι έκανε τα ίδια πειράματα με τον ένα κόφτη, αλλά το... γύρισε στη διάταξη με τους δύο αμυντικούς μέσους, στο κατάλληλο χρονικό σημείο, στα δύο ματς με την Βαλερένγκα.
Το ρόλο του Βιτόλο άρχισε να παίρνει ο Αρίας που σιγά-σιγά δείχνει ολοένα και περισσότερα στοιχεία του ταλέντου του, ανασταλτικά και οργανωτικά. Η τελευταία παρουσία του κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού που, από αρκετούς χαρακτηρίστηκε, ως η κορυφαία του από τη μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ, μας έδωσε την αφορμή να αναδείξουμε τη συνεργασία του με τον Πάμπλο Γκαρσία.
Ο Ουρουγουανός, με την εν γένει παρουσία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνει όχι μόνο να αποτελεί πολύτιμη μονάδα για τον ΠΑΟΚ, αλλά και να απελευθερώνει όποιον αγωνίζεται δίπλα του.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: