Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

"Μακάρι να έρθει ένας παίκτης έτοιμος"

O Σάκης Τσιώλης ομολόγησε πως θα ήθελε να έρθει ένας ακόμα παίκτης στον Άρη, κατά προτίμηση επιθετικός, "αρκεί να είναι έτοιμος", όπως τόνισε.
"Μακάρι να έρθει ένας παίκτης έτοιμος"
Ερωτηθείς για τον αν τον προβλημάτισαν τα αρνητικά αποτελέσματα των φιλικών αγώνων:
«Όχι. Για αυτό άλλωστε γίνονται τα φιλικά παιχνίδια, για να μπορέσουμε να αφομοιώσουμε καλύτερα όλα αυτά στα οποία δουλεύουμε. Η προετοιμασία είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Μέσα από αυτή όμως αποκομίσαμε οφέλη λόγω του ότι ήταν πάρα πολύ οργανωμένη. Παίξαμε φιλικούς αγώνες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα»

Σχετικά με μια ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:
«Από την αρχή και ειδικά στην Αυστρία είχα δηλώσει ότι έχουμε ένα πλήρη ρόστερ. Από εκεί και πέρα αν έρθει ένας καλός παίκτης σε οποιαδήποτε θέση, ειδικά στην επίθεση, τόσο το καλύτερο, αρκεί να είναι έτοιμος.
Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχει η ομάδα. Τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ καλά περισσότερο από όσο περίμενα αλλά όπως έχω ξαναπεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν λες όχι σε μία καλή επιλογή. Μακάρι να έρθει ένας παίκτης που είναι σε ετοιμότητα και να μας βοηθήσει στο Πρωτάθλημα» ενώ ακόμα πρόσθεσε:
«Με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει είμαστε πλήρεις. Βέβαια δεν θα σταματήσουμε να δουλεύουμε πάνω στο σύστημα και την τακτική. Καθημερινά βελτιωνόμαστε».
Όσον αφορά το πρόγραμμα της ομάδας μέχρι και την έναρξη του Πρωταθλήματος:
«Σίγουρα δεν θα είναι όπως αυτό της προετοιμασίας αλλά θα είναι πιο γρήγορο. Θα έχουμε ειδική προπόνηση και όπως όλες οι ομάδες έτσι και εμείς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος».
Πηγή: arisfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: