Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Χαλάει ο καιρός!!

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ενίσχυση των βοριάδων στο Αιγαίο και τοπικές βροχές ή καταιγίδες στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια τις Σποράδες και τη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο περιμένουμε την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011.
Χαλάει ο καιρός
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 27 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 18 έως 33 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 28 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 22 έως 29 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και από το μεσημέρι και μετά στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι στα νότια τμήματα, και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στα βόρεια τμήματα.
Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας με βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού έως το μεσημέρι περιμένουμε την Πέμπτη περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με γρήγορη εξασθένηση.
Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: