Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Βόμβα Τζεμπούρ σε Ολυμπιακό

Στην πόρτα της εξόδου από το γήπεδο Καραϊσκάκη βρίσκεται ο Ράφικ Τζεμπούρ, καθώς ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το ότι σύντομα θα έρθει στα γραφεία τους πρόταση από σύλλογο της Ρωσίας ή ακόμη και της Γαλλίας. Ο έμπειρος επιθετικός, ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας και έτσι τώρα που... η ευκαιρία που του παρουσιάζεται, είναι έτοιμος να αποχωρήσει.

Όσο για την στάση του Ολυμπιακού; Οι Πειραιώτες, είναι έτοιμοι να συζητήσουν κάθε σοβαρή πρόταση για την παραχώρηση ποδοσφαιριστή τους, με τις απαιτήσεις τους για τον Τζεμπούρ να ξεκινούν από τα 2.5 εκατομμύρια Ευρώ. Αυτό το ποσό, πιθανότατα δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για τον σύλλογο της Ρωσίας που κινείται για την απόκτηση του Αλγερινού (το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό), με το θέμα να αναμένεται να κλείσει... άμεσα.

Στην περίπτωση που ο Τζεμπούρ αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες θα κινηθούν άμεσα για την αντικατάστασή τους. Με δεδομένες τις αποχωρήσεις των Ντάρμπισαϊρ (πουλήθηκε στην Νότιγχαμ) και Μήτρογλου (δανεικός στον Ατρόμητο), η μόνη επιθετική λύση που μένει από τους... κομμένους, είναι εκείνη του Νέμεθ, την οποία ο Βαλβέρδε δεν… συζητά καν.

Έτσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Νέλσον Βαλντές, ενός παίκτη που είχε κινήσει το ενδιαφέρον του πρωταθλητή Ελλάδας και τον Ιούνιο, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει. Οι δυσκολίες για την υπόθεση του Παναγουανού πάντως θα είναι... αρκετές, καθώς ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος από την Έρκουλες μέσα στις επόμενες ημέρες, με αρκετούς συλλόγους να φέρονται να τον έχουν προσεγγίσει, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να έχουν αρκετούς αντιπάλους.

Αξίζει να αναφερθεί πως αν ο Ολυμπιακός πουλήσει τελικά τον Τζιμπούρ θα έχει... 100% κέρδος από τον Αλγερινό. Ο παίκτης αποκτήθηκε ως ελεύθερος, μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ και μέσα σε έξι μήνες, παραχωρείται έναντι 2.5 εκατομμυρίων Ευρώ, κάτι που σίγουρα πιστώνεται στην διοίκηση των «ερυθρολεύκων».





Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: