Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Νικητιάδης: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και επιφυλασσόμαστε»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League ο Γιώργος Νικητιάδης με νέες δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ Fm». Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού εξέφρασε την ανησυχία του για την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ στάθηκε και στο θέμα της κρατικής χρηματοδότησης προς τις ΠΑΕ και τους συνδέσμους.

«Μας προκαλούν μεγάλη ανησυχία οι συγκεκριμένες αποφάσεις. Όταν ο ευρωπαϊκός φορέας καταδικάζει μία ομάδα και η αθλητική δικαιοσύνη έρχεται να επιβάλει ποινές που μάλλον ανώδυνες μοιάζουν, μας ανησυχεί και ο κ. Γερουλάνος δεν μπορούσε παρά να διατυπώσει το αυτονόητο. Πώς γίνεται δηλαδή να είναι τόσο σκληρές οι αποφάσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και τόσο μαλακές εδώ;. Γι' αυτό η Πολιτεία θα κάνει από την πλευρά της αυτά που πρέπει, για να προχωρήσει η εξυγίανση. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και επιφυλασσόμαστε για τον τρόπο που θα τοποθετηθούμε τις επόμενες μέρες» ανέφερε αρχικά ο κ. Νικητιάδης και συμπλήρωσε:

«Εγώ και ο κ. Γερουλάνος είπαμε στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο ότι, αν δεν αυστηροποιήσετε το επίπεδο, δεν θα πάρετε φράγκο. Συζητήσαμε και με τον πρόεδρο της UEFA κ. Μισέλ Πλατινί. Αποδέχομαι, αντιλαμβάνομαι και αιτιολογώ απολύτως την όποια καχυποψία υπάρχει για τον τρόπο που λειτουργεί η Πολιτεία, γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί. Όμως εμείς δεν έχουμε μείνει στα λόγια. Το νομοσχέδιο είναι εκεί. Ο ταραξίας θα συλλαμβάνεται. Οι σύνδεσμοι δεν θα λειτουργήσουν. Θα περάσουν από κόσκινο. Θα γίνεται έλεγχος».







Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: