Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ποια Πρέμιερ Λιγκ; Σούπερ λιγκ!!

Τελικά καταλήξαμε ποιες ομάδες θα παίζουν στην Α’ εθνική; Κι όμως, απ’ ό,τι φαίνεται καταλήξαμε. Στις 27 του μήνα αρχίζει το πρωτάθλημα και 17 μέρες νωρίτερα επιτέλους έμαθε όλη η Ελλάδα και τις 16 ομάδες! Ελληνικό ποδόσφαιρο 2011!
Ποια Πρέμιερ Λιγκ; Σούπερ λιγκ!
Θυμόσαστε όλη τη σειρά υποβιβασμών και σωτηριών από το φινάλε του πρωταθλήματος ως τώρα; Δείτε το αλαλούμ. Ένα σταυρόλεξο για έμπειρους λύτες και για όσους διαθέτουν μνήμη ελέφαντα.

Βαθμολογικά υποβιβάστηκαν ο Πανσερραϊκός, η Λάρισα και ο Αστέρας Τρίπολης. Αμ, δε! Ο Αστέρας Τρίπολης σώθηκε για να πέσει ο Ηρακλής για τα πλαστά χαρτιά.

Στην συνέχεια υποβιβάστηκαν Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου. Στην θέση τους θα έπαιζαν ή η Λάρισα με τον Πανσερραϊκό ή η Δόξα Δρ. με τον Λεβαδειακό. Αμ, δε. Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου μένουν την τελευταία στιγμή.

Κι από την Β’ εθνική προβιβάστηκαν Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ με τα μπαράζ του μεσοκαλόκαιρου και ο ΟΦΗ! Ίσα, ίσα που πρόλαβαν οι Κρητικοί.

Συμπέρασμα: Το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να αρχίζει κάθε χρόνο τον Αύγουστο, αλλά δεν τελειώνει τον Μάιο. Ολοκληρώνεται τον επόμενο Αύγουστο, λίγο πριν ξαναρχίσει.

Το κωμικό είναι ότι με τόσα σκάνδαλα (στημένα, ανεβοκατεβάσματα ομάδων κλπ.) το ελληνικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά, ενώ κινδυνεύει με αναβολή η… πρέμιερ λιγκ, λόγω των γεγονότων στο Nησί!
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: