Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

"Μπορεί να με ξεπεράσει ο γιος μου!"

O μικρός γιος του Γιώργου Δώνη, Τάσος δοκιμάζεται εδώ και μερικές ημέρες στην Άρσεναλ, έχοντας αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Ο τεχνικός του Ατρόμητου ευχήθηκε να γίνει καλύτερος από τον ίδιο!
"Μπορεί να με ξεπεράσει ο γιος μου!"
«Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι. Έχω γυρίσει αλλά μετά τη Βουλγαρία πήρα το μικρό και πήγαμε στο Λονδίνο. Έκανε δύο προπονήσεις, μετά παρακολουθήσαμε ένα φιλικό των U16 και μπορώ να πω ότι προπονητικά εντυπωσιάζει και εμένα», είπε αρχικά ο Δώνης στον SentraFM.
Σε ερώτηση αν ο γιος του μπορεί να τον ξεπεράσει σε ποδοσφαιρική ποιότητα, επεσήμανε: «Νομίζω ότι έχει διαφορετικά στοιχεία και μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος ποδοσφαιριστής από εμένα. Έχουν αποφασίσει να τον κρατήσουν για μια εβδομάδα πάνω, κάθε μέρα κάνει προπόνηση επαγγελματική παρότι είναι μόλις 15 ενώ κάποιες φορές κάνει προπονήσεις και με την U16. Αυτό που μου έχουν πει είναι ότι θα παίξει σε ένα ακόμα φιλικό το Σάββατο για ένα ημίχρονο και μετά θα παίξει και σε ένα επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι».
Ενώ για το πώς ζει το παιδί την εμπειρία, τόνισε: «Μας έχουν πει, βάσει και των εισιτηρίων που μας έχουν βγάλει, είναι ότι θα μείνει μέχρι την Κυριακή. Πιστεύω ότι είναι θετικό που τον κρατάνε ως τότε. Αυτό που του είπα είναι να το δει σαν μια εμπειρία και να κάνει ότι μπορεί με όλες τις δυνάμεις του, ούτως ή άλλως είναι σε μια ομάδα με εξαιρετικές ακαδημίες και κάνει την καλύτερη δουλειά στην Ελλάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Από εκεί και πέρα, είναι στη μέση και άλλα πράγματα, οικογενειακά. Δεν μπορεί να πάει το παιδί μόνο του, θα πρέπει να πάει μαζί του η σύζυγός μου».
Τέλος, για την θέση στην οποία αγωνίζεται ο γιός του, είπε: «Παίζει συνήθως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και πίσω από τον φορ, αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: