Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Στην Πλατεία ο «Έλε»!


Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος τερματοφύλακας του Πανιωνίου, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης τα βρήκε σε όλα μαζί του, με τις ανακοινώσεις να είναι οι μόνες που απομένουν.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει καταρχήν προφορικά και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Ο 35χρονος, πλέον, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος, έρχεται για να καλύψει το κενό του Γιούργκεν Μάχο, ο οποίος είναι τραυματίας και αναμφίβολα ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος όταν ο Αυστριακός διεθνής επιστρέψει.

Ο «Έλε» ξεκίνησε την καριέρα του το 1994 από τον Ολυμπιακό, όπου έκατσε και μια δεκαετία (με ένα διάλειμμα στην Προοδευτική το '95-'96) και από το 2004 έως το 2009 ήταν κάτοικος Ιταλίας φορώντας τις φανέλες των Μεσίνα, Μίλαν, Ρόμα, Άσκολι και Σιένα. Εκείνη τη σεζόν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ πέρυσι, όπως είπαμε, αγωνίστηκε στον «Γηραιό».



Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: