Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Η ώρα των αποφάσεων

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα έχουν αύριο (12/8) την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς το πρόγραμμα λέει… ρεπό. Από την άλλη μεριά ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχουν δουλειές με… φούντες. Βλέπετε, έχει φτάσει η ώρα των οριστικών αποφάσεων. Και για την ενίσχυση της ομάδας αλλά και για την αποδέσμευση παικτών. Πρόκειται για δυο ζητήματα τα οποία και η διοίκηση και ο προπονητής, «καίγονται» για να λύσουν.



Όσον αφορά τις μεταγραφές, όπως από το πρωί έχετε διαβάσει στο ThePlayer , ο Χιμένεθ επιμένει σε μια τελευταία προσπάθεια για τον Μίτσελ. Προσπάθεια όμως που θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι και το Σάββατο (13/8). Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Και στην συνέχεια η ΑΕΚ θα στραφεί σ’ άλλες περιπτώσεις. 

Όπως αυτή του Πάολο Σαμάρκο της Σαμπντόρια ή κάποιας άλλης εξ αυτών που ήδη έχουν προταθεί στην ομάδα. Για την υπόθεση «κόφτη», καταρχήν θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Χερόλντ Γκουλόν. Ο Χιμένεθ είναι προβληματισμένος από την φυσική κατάσταση του Γάλλου. Σε περίπτωση που τον απορρίψει, υπάρχει πάντα η εναλλακτική του Μπαρούσο, ο οποίος μάλιστα έρχεται και με συμβόλαιο εξοφλημένο από την Ρόμα. 

Στα υπ’ όψη υπάρχει και ο Αλέξανδρος Τζιόλης για τον οποίο εδώ και καιρό σας είχαμε γράψει πως απασχολούσε τους κιτρινόμαυρους. Για να ασχοληθεί όμως η ΑΕΚ, θα πρέπει να αποσυρθεί ο Ολυμπιακός καθώς ούτε μπορεί, ούτε και θέλει να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού. 

Εκτός από τις μεταγραφές, υπάρχει και το ζήτημα των αποχωρήσεων. Με μόλις 20 μέρες καιρός, η ΑΕΚ καλείται να βρει λύση για τους Γκερέιρο, Λεονάρντο και Μπερνς. Για τον Αυστραλό φαίνεται να υπάρχει φως από την… πατρίδα του. Το μεγάλο αγκάθι όμως για την ΑΕΚ, είναι ο Γκερέιρο. Ο Χιμένεθ δεν μπορεί να τον υπολογίζει και η ΑΕΚ δεν μπορεί να τον πληρώνει με 550 χιλιάδες Ευρώ για να… κάθεται. Ομάδα που να ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιανοπολωνό δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Και ίσως γίνει προσπάθεια για έναν συμβιβασμό.



Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: