Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

«Ποιος θα δώσει τόσα χρήματα για μένα;»

«Ποιος θα δώσει τόσα χρήματα για μένα;»
Την άποψη ότι καμία ομάδα δεν θα μπει σε διαδικασία να καλύψει την ρήτρα των 40 εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, προκειμένου να τον αποκτήσει, εξέφρασε ο Χάβι Μαρτίνεθ.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θέλει να πληρώσει τόσα χρήματα για μένα. Τα 40 εκατομμύρια ευρώ είναι πολλά και δεν νομίζω ότι τα αξίζω», τόνισε ο ισπανός μέσος στην «Mundo Deportivo» με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα προορίζει τον 23χρονο για αντικαταστάτη του Σεϊντού Κεϊτά, που αναμένεται να αποχωρήσει από τους Καταλανούς το καλοκαίρι.

Όσο για το ποια είναι η δική του επιθυμία, ο Μαρτίνεθ δηλώνει προσηλωμένος στην ομάδα του. «Σενάρια πάντα υπάρχουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Είναι ωραίο να βλέπεις το όνομά σου στις εφημερίδες, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνεις και αυτό δείχνει ότι την κάνεις καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που μιλούν για μένα αλλά τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Αυτό μου αρκεί, οπότε θα προσπαθήσω να μην δίνω προσοχή σε φήμες», τα λόγια του.

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Μαρτίνεθ με την Μπιλμπάο λήγει το 2016.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: