Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Πάει Ντνιέπρ ο Μανωλάς!!

Πάει Ντνιέπρ ο Μανωλάς
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Κώστα Μανωλά στην ΑΕΚ.

Ο παίκτης συμφώνησε με την ουκρανική ομάδα που θέλει να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της και η διοίκηση της ΠΑΕ φέρεται να έδωσε τη συγκατάθεσή της για να γίνει η μεταγραφή.

Κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η ελληνική ομάδα.

Από το πρωί ο θείος του παίκτη, Στέλιος Μανωλάς, βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή στην ουκρανική ομάδα η οποία πίεζε να αποκτήσει τον Έλληνα αμυντικό άμεσα.

Η πλευρά του παίκτη έχει συμφωνήσει με τη Ντνιεπρ (το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και έχει το δικαίωμα) αλλά οι Ουκρανοί πιέζουν να ενταχθεί ο παίκτης άμεσα στην ομάδα τους.

Η πρόταση που έφτασε στην ΑΕΚ είναι 600 χιλιάδες ευρώ αλλά τα καθαρά χρήματα που θα μείνουν στα ταμεία της είναι 300 χιλιάδες, αφού ο Θρασύβουλος παίρνει το 30% ενώ η Ένωση θα πληρώσει και τους μάνατζερ.

Όλα δείχνουν ότι πλέον είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής που θα αφήσει ουσιαστικά την ΑΕΚ με τον Δέλλα, τον Μπουγαΐδη και τον Χέλγκασον ως στόπερ και κατά συνθήκη για το κέντρο άμυνας τον Κοντοέ.

Ήδη ο Ανδρέας Δημητρέλος έδωσε άδεια στον νεαρό αμυντικό και τελευταίος έβγαλε εισιτήρια για να μεταβεί στην Ουκρανία μαζί με τον θείο του. Πλέον απομένει να δώσει την έγκρισή του το απογευματινό ΔΣ της ΠΑΕ. Μόνη περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή είναι να ορθώσουν εμπόδιο οι μέτοχοι, κάτι που ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Μετά από 20 αγωνιστικές στο ουκρανικό πρωτάθλημα, η Ντνιέπρ είναι τέταρτη στη βαθμολογία με 33 βαθμούς, 19 λιγότερους από την πρωτοπόρο Ντιναμό Κιέβου και 18 από τη δεύτερη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Προπονητής της Ντνιέπρ είναι ο Χουάντε Ράμος, που έχει εργαστεί σε Σεβίλλη, Τότεναμ, Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μεταξύ των παικτών της ομάδας είναι ο άλλοτε παίκτης της Καλαμάτας, του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, Ντέρεκ Μπόατενγκ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: