Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Βρύζα πες τα όλα…!!

Βρύζα πες τα όλα…
Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει για την προγραμματισμένη Γ.Σ του ΠΑΟΚ και τη στάση που κρατά ο Ζήσης Βρύζας.
Την Δευτέρα, 5 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος της ομάδας, Ζήσης Βρύζας και όλοι οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν καμία… σκιά, σε οποιαδήποτε ερώτηση μικρομετόχου σχετικά με τις υποχρεώσεις του «Δικεφάλου», τις οφειλές, τα ανοίγματα και πολλά ακόμη…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρειάζεται κεφάλαια (με κάθε τρόπο ή διαδικασία) για να μπορέσει να τραβήξει κουπί και να βγει στην αντίπερα όχθη, σε σχέση με το θολό οικονομικό τοπίο που επικρατεί στους περισσότερους ελληνικούς συλλόγους. Αυτό δεν είναι εύκολο, όμως αν ειπωθούν αλήθειες, αν δοθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία μέχρι και στον τελευταίο μικρομέτοχο και γνωστοποιηθούν τα πάντα, ενδέχεται να κινητοποιηθεί μια μερίδα ανθρώπων που το περίμεναν αυτό πώς και πώς.

Η Δευτέρα της Γενικής Συνέλευσης σίγουρα δε θα είναι… Μεγάλη Δευτέρα για τον ΠΑΟΚ, όμως όλοι (και τα μέλη του νυν Δ.Σ. της ΠΑΕ) ελπίζουν ότι θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα και η ομάδα θα αλλάξει (προς το καλύτερο) σελίδα. «Η χαμένη εμπιστοσύνη θα επανέλθει…», αυτό ελπίζουν στην υπάρχουσα διοίκηση και ο Ζήσης Βρύζας το αναφέρει αυτό διαρκώς σε συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας. Το θεωρεί άκρως απαραίτητο για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει τα εμπόδια και να δοθούν λύσεις για ένα ευοίωνο μέλλον.
πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: